Miért érzem úgy hogy bátyámnak akkor vagyok jó amikor kell valami?
Figyelt kérdés
Mostanában bátyámmal nem jó a kapcsolatom és úgy érzem, hogy csak akkor vagyok jó ha kell valami?!2013. ápr. 16. 15:35
1/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy így van. Ennyiből ezt nehéz megmondani.
2/5 A kérdező kommentje:
úgy érzem így van!
2013. ápr. 16. 15:50
3/5 anonim válasza:
Azért elmondhatnád még is miben érzed úgy, mert ennyiből mi nemtudjuk megállapítani. Régebben jó volt a kapcsolatotok? Te fiú vagy vagy lány? Hány évesek vagytok? Elég sok info hiányzik
4/5 anonim válasza:
Ezek szerint a bátyád az emberiség 98%-ához tartozik.
5/5 anonim válasza:
azert erzed ugy, mert
a) vagy igy van.
b) paranoid vagy es a neked nem tetszo viselkedesformakat tamadasnak veled.
miert nem beszeled meg vele? mondd meg neki, hogy ez zavar, hogy igy erzed es szeretnel vele nem rosszban lenni, hiszen tesok vagytok. De vigyazz, en ugyanilyen helyzetben voltam a batyammal, es o azt mondta azert mert nem birja a szemelyisegemet. rosszul esett, de segitett, pl. azon, hogy ne rajta kattogjak, hogy mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!