Ha azért lángol újra a kapcsolatunk, mert lefogytam, akkor a férjem engem nem is szeret igazán?
Sok okoska! Nem a szeretetről beszélünk, hanem arról, hogy mennyire kívánja szexuálisan.
Ha nem szeretné, akkor nem lenne vele. Pont.
Az pedig, hogy most jobban kívánja, teljesen természetes. Beleszeretett egy nőbe, aki 50 kilós volt, dögös, bombázó, aztán szépen lassan felkúsztak a kilók, és egy idő után a vágya egy kicsit megcsappant.
Hazudik és álszent az, aki azt mondja, vele nem ez történt volna hasonló esetben. Hogy a túlsúlyos feleségét, legyen 80 vagy 130 ugyanúgy kívánja, mint a régi 50es énjét.
Kérdező! Teljesen igazad van és jó dolog, hogy te képes vagy felfogni ezt, és nem esel neki a férjednek, hogy "most jobban kívánsz, akkor eddig nem is szerettél engem".
Még szerencse, hogy nem ennek a sok buta szerencsétlennek(tisztelet a kivételnek) kell a férjeddel élnie, hanem neked.
Lótuszt! Én pont hogy a szexről beszélek! Ugyanúgy kívánom a páromat 20 kiló plusszal és ugyanúgy tetszik, mint azelőtt! De elismerem, hogy nem mindenki egyforma, sokakat ez nagyon is befolyásol. A kérdező férje esetében is ez van, ettől még szerintem is szereti, szerette akkor is, mikor kövérebb volt, csak kevésbé tetszett neki, vagy inkább kevésbé látta vonzónak. Ettől még vele maradt, nem hagyta el, szóval tényleg nem vita tárgya az eset, csak ez nem mindenkinél ugyanígy működik. Ennyi, nem kell itt győzködni egymást olyanról amivel kapcsolatban az sem biztos, hogy két ember egyformán érez.
A barátnő meg ne ítélje meg mások kapcsolatát ilyesmi alapján.
A barátnőd elmehet a francba.
Az nem lehet, hogy te is jobban élvezed a szexet. Mikor nekem sikerült 15kilót magamra kapnom. Szégyeltem, hogy rezeg a hasam, fáradékonyabb is voltam.
Miután lefogytam és megizmosodtam, újra bevadultunk.
Tovább is bírtam a lepedőakrobatikát, meg változtatni is tudtunk.
" "És ha anyu összes haja kihullik, elveszíti a fél lábát, akármi, akkor mi van? "
Az, hogy arról nem ő tehet. Rohadt nagy különbség, hogy valaki igénytelenségből felhízik 30 kilót, vagy hormonprobléma miatt kihullik az összes haja!"
Miért, ha nem tehet a külsejének változásáról valaki, akkor a férje/felesége jobban fogja kívánni, mint akkor, hogy ha tehet róla?
:D :D
"Miért, ha nem tehet a külsejének változásáról valaki, akkor a férje/felesége jobban fogja kívánni, mint akkor, hogy ha tehet róla? "
Nem, viszont ha normális emberről beszélünk, akkor jóval elfogadóbb és elnézőbb lesz a dologgal szemben. Míg ha saját igénytelenségéből/hibájából, akkor joggal haragudna az ember párja, hogy annyit sem ér a másiknak, hogy megpróbáljon tetszeni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!