Anyukám elutazott 3 napra munka miatt és semmi kaját és
pénzt nem hagyott itthon! Most mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Van itthon 1 doboz tej, 2-3 szeletnyi 3 napos kenyér, meg hagyma. Ennyi. Pénzt meg elfelejtett itthon hagyni. Máskor is szokott elutazni, de mindig hagy itthon pénzt. Mit csináljak, hogy ne éhezzem át ezt a 3 napot?
Mai napot megoldanám ami van otthon.Holnap pedig megkérdezném a barátnőmet tudna-e kölcsön adni vagy megkérni az anyukáját hogy adjon kölcsön,persze olyan barátnő anyukája kellene akit anyukád is ismer.Beszélhetnének telefonon.
Nagyi és szomszédos ötlet is nagyon jó amit a többiek irnak,nem akartam ismételni ezért irtam egy ujat a barátnőt.
2013. máj. 8. 14:27
12/23 anonim válasza:
Az is egy lehetőség, ha senki ismerős nincs a környéken, hogy megkéred meg valamelyik szomszédot, aki legalább látásból ismer már, hogy adjon kölcsön egy kis buszra valót, elmész mamádékhoz, ott felpakolsz egy kis ellátmányt, kölcsönkérsz egy kis pénzt és a szomszédnak még aznap visszaadod az útiköltséget.
2013. máj. 8. 14:27
13/23 anonim válasza:
Idegenek nem hiszem hogy kölcsön fognak adni, ha most költöztetek, nem is ismernek a szomszédok. Miért hinnék el hogy visszakapják a kölcsönt, egy vadidegennek?
2013. máj. 8. 14:35
14/23 A kérdező kommentje:
Átszaladtam a szomszéd nénihez, nagyon aranyos volt, azt mondta, hogy főz majd nekem is.
Köszönöm a segítséget. :)
2013. máj. 8. 14:37
15/23 anonim válasza:
Hol laksz?
2013. máj. 8. 14:37
16/23 anonim válasza:
Nahhh... Jóóó...vannak még jó emberek...
2013. máj. 8. 14:46
17/23 anonim válasza:
Lepontozó manó itt járt megint úgy tűnik. :)
2013. máj. 8. 14:50
18/23 anonim válasza:
Én is észrevettem hogy valakinek nem tetszik az, hogy megoldódott ez a gond. Ennyi öröme legyen az életben a piros kezek barátjának, több sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!