Mit gondoltok az olyan emberekről, akik mindig a másik életével, dolgaival vannak elfoglalva?
Mielőtt vki beírná, én nem vagyok ilyen, de megint megyünk rokonékhoz, és kiborítanak.
Állandóan a mással (szomszédok, egyéb rokonok stb) és a másik gyerekével vannak elfoglalva, mindíg másnak az életéről beszélnek, meg hogy a másik mit csinál, és ezt nekem már fájdalmas hallgatni, mert engem nem érdekel másnak az élete, de sajnos muszály elmenni.
Mit gondoltok az ilyen emberekről? Miért csinálják ezt? miért jó ez nekik?
Hogyan lehet erről vkit leszoktatni? Mert rokonék az én életembe is beletúrnak néha, és az eléggé felháborító.
Én megkérdeztem annó rokonékat, hogy mi közük van másnak az életéhez....erre azt mondták, hogy nekik ahhoz van közük amihez akarnak....furák.
Mondtam, hogy nem érdekel, de az én életembe ne szóljanak bele...."jaj de hát mi nem szólunk bele, csak véleményt mondunk" (amit senki se kérdezett)
A saját életük nem eléggé érdekes.
Magamon is látom, hogy pl. most amikor munkanélküli vagyok, itt lógok és olvasgatom mások nyűgeit. Ha van mit csinálnom és zajlik az életem, pont letojom, ki mit csinál, az ő dolga :D
De nem kibeszélik, hanem belemásznak másnak az életébe. Nekem is próbálták megmondogatni, hogy mit hogya csináljak stb, mert nekik az a jó.
Ha vmi nekem nem jó akkor se megyek oda megmondani hogy mit hogyan kéne neki csinálni, nem szabok másnak szabályokat....
Múltkor arról beszéltek, hogy a szomszéd gyerek, aki ált. iskolás, 3-ast hozott haza, mert hallották ahogy a barátjával beszélget az udvaron, és nem mondta el otthon, és már tényleg azon gondolkoztak, hogy átmennek és elmondják a szüleinek.....
A vélemény egy dolog, de azt se kell hangoztatni, pláne ha a másik nem kíváncsi rá. De ők (és sok ember) kompletten belemászik másnak a magánéletébe, és elvárják, hogy tudjanak mindenről.
Én erről beszélek. És sajnos átéltem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!