Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan emberek...

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik mindig a másik életével, dolgaival vannak elfoglalva?

Figyelt kérdés

Mielőtt vki beírná, én nem vagyok ilyen, de megint megyünk rokonékhoz, és kiborítanak.

Állandóan a mással (szomszédok, egyéb rokonok stb) és a másik gyerekével vannak elfoglalva, mindíg másnak az életéről beszélnek, meg hogy a másik mit csinál, és ezt nekem már fájdalmas hallgatni, mert engem nem érdekel másnak az élete, de sajnos muszály elmenni.

Mit gondoltok az ilyen emberekről? Miért csinálják ezt? miért jó ez nekik?

Hogyan lehet erről vkit leszoktatni? Mert rokonék az én életembe is beletúrnak néha, és az eléggé felháborító.

2013. máj. 8. 10:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én megkérdeztem annó rokonékat, hogy mi közük van másnak az életéhez....erre azt mondták, hogy nekik ahhoz van közük amihez akarnak....furák.

Mondtam, hogy nem érdekel, de az én életembe ne szóljanak bele...."jaj de hát mi nem szólunk bele, csak véleményt mondunk" (amit senki se kérdezett)

2013. máj. 8. 11:10
 12/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy véleményt formálunk más életéről, dolgairól szerintem egy tök átlagos emberi tulajdonság. Te még sosem beszéltél ki valakit, mert nem úgy csinált valamit, ahogy azt te jónak látnád? Hadd beszéljék ki a szomszédasszonyt, meg a gyerekét, amiről nem tudnak, az úgysem fáj nekik. Lehetünk álszentek, hogy így csúnya dolog, meg úgy, de az emberek nagy része kibeszéli a másikat. Egyébként lehet, hogy csak segíteni akarnak neked, amikor szerinted "beletúrnak" az életedbe. Szeretnék tudni, mi a bajod, hogy ment ez meg az (nem tudom pontosan mire gondolsz...). Ha nem akarsz velük erről társalogni, akkor csak mondd, hogy erről most nem szeretnél beszélni.
2013. máj. 8. 11:12
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Fiuk! Lányok! Ébresztö!!! Ilyen az emberek többsége. Ezen lehet felháborodni, utálkozni, De egyszerübb tudomásul venni és ennek megfelelöen viselkedni. A szemét pletyka/sztár ujságok, VV sorozatok (Bp éjjel,...)stb ebböl élnek. Az ilyen "érdeklödésü" emberekböl.
2013. máj. 8. 11:17
 14/25 anonim ***** válasza:

A saját életük nem eléggé érdekes.

Magamon is látom, hogy pl. most amikor munkanélküli vagyok, itt lógok és olvasgatom mások nyűgeit. Ha van mit csinálnom és zajlik az életem, pont letojom, ki mit csinál, az ő dolga :D

2013. máj. 8. 11:17
 15/25 anonim ***** válasza:
De ez nem erről szól! Oké, h én is kibeszélek néha ezt-azt, de nem akarok részt venni az életében, nem tapadok rá és nem várom el, hogy az ő élete mint egy valóságshow engem szórakoztasson! Engem nem érdekel, h hova megy szerda este vagy hogy miért szokatlan időpontban ebédel szombaton és nem mondom, h szerintem nem kellene elindulnia, mert eső közeledik.
2013. máj. 8. 11:19
 16/25 A kérdező kommentje:

De nem kibeszélik, hanem belemásznak másnak az életébe. Nekem is próbálták megmondogatni, hogy mit hogya csináljak stb, mert nekik az a jó.

Ha vmi nekem nem jó akkor se megyek oda megmondani hogy mit hogyan kéne neki csinálni, nem szabok másnak szabályokat....

Múltkor arról beszéltek, hogy a szomszéd gyerek, aki ált. iskolás, 3-ast hozott haza, mert hallották ahogy a barátjával beszélget az udvaron, és nem mondta el otthon, és már tényleg azon gondolkoztak, hogy átmennek és elmondják a szüleinek.....

2013. máj. 8. 11:19
 17/25 A kérdező kommentje:

A vélemény egy dolog, de azt se kell hangoztatni, pláne ha a másik nem kíváncsi rá. De ők (és sok ember) kompletten belemászik másnak a magánéletébe, és elvárják, hogy tudjanak mindenről.

Én erről beszélek. És sajnos átéltem....

2013. máj. 8. 11:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd! A szomszéd vén qrvák másból sem állnak, mint hogy áskálódjanak, legalább mintha egy sorozatgyilkos lennél. Természetesen tisztelet a kivételnek.
2013. máj. 8. 11:37
 19/25 anonim ***** válasza:
44%
Mit gondoltok az olyan emberekről, akik az olyan emberek életével, dolgaival vannak elfoglalva, akik mások életével, dolgaival vannak elfoglalva?
2013. máj. 8. 11:51
 20/25 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ezt valaki megjegyzi....
2013. máj. 8. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!