Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apaként tekintek rá, de hogy...

Apaként tekintek rá, de hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
nekem soha nem volt apám mert elhagyott engem 2-3 hetesen és annyira hiányzik h egy nálam joval idősebb férfi foglalkozzon velem.. nem tudom h de most előjött bennem ez... most meg van egy csávó aki tanít engem vezetni ő 37 éves (van egy 20 éves kapcsolata, nincs gyereke, nem házas ) én pedig 17, jól elhülyéskedünk, bohóckodik, kötekedik velem, meg érdeklődik irántam foglalkozik velem.... és ahogy tanít valahogy olyan érzésem lenne mintha az apám lenne, hogy amikor rosszul csinálok valamit rámszol h ezt ne igy csináld Es ugy tekintek rá mintha az apám lenne vágod te ezt????? Full laza pasi, könnyen kezel, nem mérges és olyan hamar kiismert meg minden es azt szeretnem hogyha vege is lenne az óráknak akkor is számíthassak ra mindenben mint most!! Tudjak vele beszelni akkor is ha mar nem órákat fog nekem tartani.... Ha felhívnám és mondanám h talizzunk akor egyszerűen mondana neki mikor jo és elmennek... Ugyis busszal mennek és a buszvégnél varja a tanulókat ugyis... H mondjam el ezt neki? Kajak bízok benne meg a családommal se állok így mint vele
2013. máj. 8. 09:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de am féleértés ne essék, nem vonzodom hozzá meg nem tetszés csak h nekem nem volt apukám igy ahogy viselkedik velem felnézek rá és teljes mértékben apaként tekintek rá....
2013. máj. 11. 09:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a munkahelyemen vagy egy pasi akire így nézek, mint Te az oktatódra. :) Igaz nekem van Apukám, de kamionsofőr és nagyon keveset láttam/látom. Igaz, azóta már van saját családom de ezt a férfit nagyon szeretem, mintha egyfajta pótapa lenne számomra. :) Neki is van családja, négy éve ismerjük egymást, már számtalanszor elmondtam Neki, hogy hogy nézek rá, nem értette félre, mondta, hogy Ő is nagyon kedvel engem, értelmes, kedves lány vagyok. Rengeteget hülyéskedünk és én megbízom benne, de mögöttünk áll 4 év ismeretség így azért más.

2013. máj. 20. 13:04
 13/22 A kérdező kommentje:
nekem meg csak 3 honap
2013. máj. 20. 14:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek, és azt tanácsolom, hogy ahogy nekünk leírtad, ugyanolyan világosan mondd el neki mit érzel. Mindig a legrövidebb út az egyenes. Nem kell mindent túl bonyolítani, ezzel őt is megtiszteled, hogy ennyire bízol benne. Aztán majd meglátod mit válaszol. Ne töprengj sokat, cselekedj a szíved szerint.
2013. máj. 27. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Simán elmondhatod neki szerintem. Pl. ha kijavít valamiben, hogy mit hogyan csinálj, nevetve mondhatod neki-mintha az apám mondta volna, biztos egy fater is így segít a gyerekének:D-vagy valami hasonló. Aztán folytathatod komolyra fordítva. Így legalább nem kell görcsölni azon, hogy hogyan fogjál bele.

Szerintem nem kell attól félned, hogy emiatt megharagszik, vagy hasonló. Jobb, mintha szerelmet vallanál neki:) Akkor tuti feszélyezné utána az órákon, nem merne veled olyan közvetlen lenni utána, nehogy bátorításnak vedd. De ez teljesen más.

2013. máj. 27. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
hát kajak kenu csónak ;)
2013. máj. 27. 20:51
 17/22 A kérdező kommentje:
akkor bátran mondjam el neki?:/ de félek h mit fog szolni.....
2013. máj. 29. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
Miért emelted ki a kérdésed? Szerintem elég sok választ kaptál tőlünk, nem hiszem el h még mindig ezen rágod magad. Nagyon egyszerű, menj oda és mondd el neki. Nem rámászni akarsz, nem a szeretője akarsz lenni ez csak egy emberi érzés. PONT.
2013. jún. 4. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne elmenni egy pszichológushoz, aki segít. Elmondhatod neki, hogy mi törtenik benned! Ez apa komplexus. Segíteni fog feldolgozni azt, ami a lelkedben dúl. A páromat is elhagyta az apja 3 hónapos korában, de őt nem érdekli, nem is bánja.. Hidd el a pszichológus tud segíteni! ( en amikor pánikbeteg voltam, de olyan szintem, hogy a szobából nem tudtam kimenni, akkor kezelt egy doki, aki fél év alatt kihozott belőle)
2013. jún. 4. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Talán nem értené félre, ha vizsga után megköszönöd a türelmét, odafigyelését, és hogy meghallgatott téged, tanácsokat adott (már ha ez túl megy a vezetésen). Aztán elmondanád neki mennyire jól esik ez neked, mert úgy érzed ezzel kicsit pótolta az apai gondoskodást, amiben nem volt részed. És ennyi. Ha Ő nem ajánlja a kapcsolattartást, akkor nem szabad erőltetni. És ne is reménykedj ebben, mert sérülni fogsz. Ha nem ajánlja, fogd fel úgy hogy Ő az az ember, aki megmutatta neked, milyen lehetett volna, ha az apád nem hagy el. (Bár sokaknak nem adatik meg ilyen apa.) De tiszteletben kell tartani a magánéletét. Ha még Ő szimpatizál is veled, nem hiszem, hogy a párja is plátóinak gondolná.

Nagy esélye van az előttem szólók véleményének, miszerint mindenkivel ilyen, és számára Te csak egy tanuló vagy a többi közül. Vannak ilyen emberek, akiket még érdekel mások élete, és szívesen segítenek tanácsokkal, de ennyi.

2013. jún. 4. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!