Apaként tekintek rá, de hogy mondjam el neki?
Szia!
Nekem a munkahelyemen vagy egy pasi akire így nézek, mint Te az oktatódra. :) Igaz nekem van Apukám, de kamionsofőr és nagyon keveset láttam/látom. Igaz, azóta már van saját családom de ezt a férfit nagyon szeretem, mintha egyfajta pótapa lenne számomra. :) Neki is van családja, négy éve ismerjük egymást, már számtalanszor elmondtam Neki, hogy hogy nézek rá, nem értette félre, mondta, hogy Ő is nagyon kedvel engem, értelmes, kedves lány vagyok. Rengeteget hülyéskedünk és én megbízom benne, de mögöttünk áll 4 év ismeretség így azért más.
Simán elmondhatod neki szerintem. Pl. ha kijavít valamiben, hogy mit hogyan csinálj, nevetve mondhatod neki-mintha az apám mondta volna, biztos egy fater is így segít a gyerekének:D-vagy valami hasonló. Aztán folytathatod komolyra fordítva. Így legalább nem kell görcsölni azon, hogy hogyan fogjál bele.
Szerintem nem kell attól félned, hogy emiatt megharagszik, vagy hasonló. Jobb, mintha szerelmet vallanál neki:) Akkor tuti feszélyezné utána az órákon, nem merne veled olyan közvetlen lenni utána, nehogy bátorításnak vedd. De ez teljesen más.
Talán nem értené félre, ha vizsga után megköszönöd a türelmét, odafigyelését, és hogy meghallgatott téged, tanácsokat adott (már ha ez túl megy a vezetésen). Aztán elmondanád neki mennyire jól esik ez neked, mert úgy érzed ezzel kicsit pótolta az apai gondoskodást, amiben nem volt részed. És ennyi. Ha Ő nem ajánlja a kapcsolattartást, akkor nem szabad erőltetni. És ne is reménykedj ebben, mert sérülni fogsz. Ha nem ajánlja, fogd fel úgy hogy Ő az az ember, aki megmutatta neked, milyen lehetett volna, ha az apád nem hagy el. (Bár sokaknak nem adatik meg ilyen apa.) De tiszteletben kell tartani a magánéletét. Ha még Ő szimpatizál is veled, nem hiszem, hogy a párja is plátóinak gondolná.
Nagy esélye van az előttem szólók véleményének, miszerint mindenkivel ilyen, és számára Te csak egy tanuló vagy a többi közül. Vannak ilyen emberek, akiket még érdekel mások élete, és szívesen segítenek tanácsokkal, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!