Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném túl magam a...

Hogyan tehetném túl magam a múltamon?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

Azóta felnőttem, gyerekem van, családom.

Mostanában rettenetesen felszakadt ez az egész bennem. Gyakran csak elkezd folyni a könnyem, vagy zokogni kezdek.

Próbáltam elmondani a férjemnek, hogy mi a baj, de képtelen voltam rá. Egyszerűen minden idegszálam az ellen tiltakozott, hogy kimondjam.

Látja rajtam, hogy valami nagy gáz van, próbáltam kibőkni neki, de végül csak annyit mondtam, hogy most nem bírok róla beszélni.

2013. máj. 7. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Harag bennem sincs,mert van hitem.

Nem érted,amiről írtam.

2013. máj. 7. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is bocsájtottam meg iszonyatos dolgokat....
2013. máj. 7. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, szomorúan olvasom a dolgokat. Őszintén sajnállak, nemérdemelted meg amit tettek veled, bárcsak ne történt volna ilyen az életedben:( De azt is elkell mondanom hogy én a helyedben nemmondanám el a férjednek a 16 palit. Magamból kiindulva, ha a páromról kiderülne akkorát csalódnék benne, onnantól azmár nemlenne kapcsolat, akármilyen volt addig, és szerintem hamar vége lenne. Sok erőt kívánok!
2013. máj. 7. 23:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Ó a 16 paliról tud.

Mondhatjuk kontrollmániának, de ezeket a "kapcsolatokat" én irányítottam. Én voltam benne a főnök, én voltam aki kimászott az ágyból összebújás helyett, és mormogott öltözés közben egy köszit.

De ennél az esetnél: Akárhogy sírtam és könyörögtem, hogy engedjenek el, hiszen messzebb laktam, és el akartam érni a vonatot, nem hatotta meg őket.

2013. máj. 7. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!