Eltartjuk anyósomat! Egyre nehezebb a helyzet. Mi a kiút?
Nem 17:01-es, hanem 7:01-es.
És még valami: Én nem élősködöm a gyerekeimen, hanem segítem őket. Nekem nem kell majd az ő pénzük, mert előre gondoskodom magamról. Aki nem így tesz, az haljon éhen, engem nem érdekel. Nem azért szülünk gyereket, hogy ő tartson el.
12:10-es: hát tudod, te sem vagy azért norális, ha ilyeneket állitasz.
Én is a te általad megvetett kororsztályba tartozom, dolgozom és a gyerekeimet (ketten már családosak) meg édesanyámat is támogatom, nem is kevéssel.
AZ, hogy téged esetleg nem támogat ilyen korú rokonod, azt meg tudom érteni, ha ilyen megjegyzéseket tezsél és csak általánositani tudsz.
Egyébként arra kiváncsi lennék, hogy mi vátozott szerinted hirtelen: mert aki 50 - 59 éves, az mind hülye, a ki meg - 49, az nem: ebböl következik, hogy szerinted egyik évben egysezr csak az emberek teljesen másmilyenek lettek. Ennek az okát azért elárulhatnád...
Egyébkßent egy olyan korosztály sincs, ahol MINDEKI egyforma körülmények közt él, illetve nö fe.
Hát az én apukám is az 50-es korosztályba tartozik.
És igenis normális, tisztességesen dolgozik, ha kell túlórázik, hétvégén is bejár. És soha nem fogadna el tőlem egy fillért sem. Sőt, inkább ő adja oda nekünk még az utolsót is.
Bele gondolt valaki hogy ha 50-40 évesen kirugják mihez kezd. Mert a fizikai melót annyira már nem fogja bírni, ha eddig nem volt atomfizikus akkor már nem is lesz.
Padhelyzet és havi 40000 segélyből nem lehet megélni.
A gyereked vagy az anyósod? De akár kérdezhetném azt is hogy a gyereked vagy az anyád?
A válasz szerintem egyértelmű. Az alapján amit leírtál nem hiszem hogy úgy meg lehet oldani ezt a helyzetet hogy az anyós örüljön, de ez van. Nem tehetsz mást. Függetlenül attól hogy megérti vagy nem érti meg.
Ha vkinek nincs két telefonja és új ruhái hanem valóban az éhenhalás miatt kell akkor sem tudsz mást tenni.
egyetértek azokkal, akik azt mondták, hogy ilyen az 50-es korosztály! tisztelet a kivételnek.
megszokták, hogy nem kell sokat tenniük azért, hogy jól éljenek, továbbra is tartani szeretnék a színvonalat, akkor is, ha a másiknak nincs mit ennie, nem tudja fizetni a számlákat.
az én apám is ilyen.
rajtunk (a testvéremmel) élősködik, pedig mi is nagyon nehezen élünk.
megoldás? fogalmam sincs...
sajnos aki hülye, az is marad. (ezt a parazitákra értem)
mondjuk, mi is hülyék vagyunk, hogy eltartjuk őket.
NEm tudom honnan veszitek, hogy az ötvenes korosztály ilyen?? ÉLősködő, parazita banda??? Ti normálisak vagytok????Láttál b..meg három négy ötvenest aki ilyen, és már általánosítasz???
Szívből kívánom, hogy ti is ilyen rászorultak legyetek, és a gyereketek rátok se nyissa az ajtót !!!
Hát, én is ötvenes vagyok és még mindig eltartom a kisebbik fiamat aki egyetemista, támogatom anyósomat aki valóban nem jön ki a 40.000 ft-ból, és nem érzem magam élősködő szar alaknak. A végzettségemtől jóval alacsonyabb munkát végzek, mivel 49 évesen lettem munkanélküli, és nem érzem ezt tehernek.
Kérek mindenkit, hogy ne általánosítson, mert minden korosztályban mindenféle ember megtalálható.
A kérdezőnek viszont azt tanácsolom, hogy csökkentsék le a támogatás összegét a felére a babára való tekintette. Ezt a mamának is meg kell értenie.
Jesszus ekkora hülyeséget, h az 50es korosztály parazita?!
Lehet én nem ezen a bolygón élek de semmivel sem több szar embert nem ismerek innen mint mondjuk a 30as korombéliekől, sőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!