Hogy lehet elviselni azt hogy a férjemnek külföldre kell mennie dolgozni és itt maradok a 3 éve gyerekünkkel?
Aki van tapasztalat írna nekem hogyan viseli ezt mint nő és a gyerek hogy viseli h apa elmegy?!
Sajnos muszáj kimennie,mert itt nincsen munka...sokáig halogattuk de már nincs más választás:(
Maganyos ferfi kulfoldon baratok pia csajozas lessz belole.
Ne legy buta menj vele egy fizetesbol megeltek kint.
Tudod hany hazassag hulott szet igy??
A csalad az elso nem a munkahelyed.
...és a magányos nő idehaza??
Arra ugyanez nem vonatkozik?!
Nem értem... neked az ország, meg "ami ideköt" fontosabb, mint a férjed és a családotok egysége?
Mert ha nem mész vele, akkor szinte borítékolható, hogy válni fogtok.
Hát a tesómék is megoldották: a tesóm kiment, majd amikor már minden biztos volt, a felesége keresett alberlőkét a lakásukba, és ők is utána mentek. Nem rögtön, de 4 hónap múlva, már neki is volt kinn munkája.
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell, meg mérlegélni, hogy kinek mi a fontosabb.
Mi kitelepultunk es nagyon jol erezzuk magunkat.
Tanultam itt beiratkoztam foiskolara jol fizeto allasom van megbecsulnek megfizetnek nem neznek kulfoldinek.
Vannak magyar barataink sok es jo emberek igaz mi egy magyar gyulekezethez csatlakozyunk ahol ertelmes normalis emberek vannak.
A gyerekek imadnak itt suliba jarni
sok programunk van sajat nyelviskolat is inditottam soc munkaban.
Nekunk bejott jobban mint Magyarorszag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!