Hogy lehet elviselni egy ilyen apát?
Lehet bennem van a hiba, de az elmúlt évek alatt önhitsége végett megbuherálta a gázóránkat, melynek folytán 750000 Ft büntetést kellett fizetni, 10 éve vett egy autót a zörörkségén, melynek 20e Ft-os részletét nem bírtuk fizetni ,így lecserélte azt egy lízingelt - a hitelt, nem az autót - 3 milliós autóra havi 32e ft-os részletre. Munkahelyén többször lebukott, mert ki nem csiná legy kis fekete munkát? Kértem, könyörögtem neki, hogy nyamvadt 1000 ft-ért ne rúgassa ki magát, de mégis megtette.
Szüntelenül kritizálja és lehordja az édesanyám. Semmi nem jó neki, ha bármi történik mindig más a hibás. Ő tévedhetetlen, isteni, okos, bátor, példakép.
Én vagyok már őrült és én szerintem rossz, amit tett vagy tényleg nem ő az apai példakép?
Az enyém dettó ilyen. Fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni. Ráadásul az én apám a külvilág felé képes a cuki pofát játszani, ezért szörnyű, amikor ismerősök értetlenkednek, hogy mi bajom van vele, amikor olyan kedves.
Valószínűleg csak a saját kárán tanul meg majd mindent. Tudom, hogy nehéz, de nem szabad vele törődni, inkább nézz előre és foglalkozz a saját dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!