Miért rühell az egész családom és a nővéremet miért istenítik?
15 éves vagyok, a nővérem meg 26, még nálunk lakik. állandóan veszekszik velem semmiségek miatt is, tegnap pl. megtépett és vagy egy maréknyi hajamat kiszedte, mert úgy volt, hogy be akartam fonni a hajam, hogy hullámos legyen és a nagy tükör, amiben jól látom magam, a konyhaajtó mellett van és ki-be járkált a konyhában és mindig, amikor elment az ajtóban, rám vágta az ajtót, nekem meg úgy nem fért volna el a kezem, ezért visszahajtottam és ezért megtépett, mert mi az, hogy én be merem hajtani az ajtót, amikor ő kinyitotta. én meg ráordítottam, hogy mi a f.szt csinál, erre anyánk bejött és velem kezdett el ordítozni, hogy takarodjak innen, meg hogy én miért szítom állandóan a feszültséget.
a szülei is állandóan szidnak, főleg az anyja, olyanokat mondanak, hogy sosem lesz belőlem semmi, és hogy remélik, egy híd alatt fogok megdögleni csövesként, holott nek kitűnő, de azért elég jó tanuló vagyok, felvettek az egyik jó hírű középiskolába, a kéttannyelvű osztályba és vegyésznek fogok tanulni, valamint a matekot meg pár másik tantárgyat is angolul fogok tanulni..eközben a nővérem amikor iskolába járt, 2x megbukott, meg kb. minden évben pótvizsgázott több tantárgyból is, hülye volt, mint a seggem, ráadásul az egyik legrosszabb iskolába járt, ahol általában még az 1-es - 2-es tanulóknak is sikerül leérettségizniük. hozzá még sincs egy rossz szavuk sem. ráadásul dolgozik, de a fizetése nagy részét cigire költi. én meg nem cigizek, nem iszok, semmi olyasmit nem csinálok, ami azért elég jó szerintem, mert ma már a velem egykorúak nagy része láncdohányos vagy rendszeresen füvezik, ilyesmi, köztük az osztálytársaim is...
ja meg a nővéremről amúgy még annyit, hogy amikor hazajön, lefekszik aludni, meg gépezik, meg mindent csinál, de takarítani már nem takarítana, én mosogatok el, kitakarítok, ahol kell, erre hazajönnek a szülei és nekik hazudozik, hogy jajj én semmit se csináltam egész nap, ő meg bezzeg kitakarított, én meg mondtam, hogy dehogyis, ő ott heverészett meg az én telefonomon beszélgetett vagy fél óráig a pasijával, én meg takarítottam, de nem hittek nekem.
miért van az, hogy engem mindig szekálnak?
"én mosogatok el, kitakarítok, ahol kell, erre hazajönnek a szülei és nekik hazudozik, hogy jajj én semmit se csináltam egész nap, ő meg bezzeg kitakarított"
Itt a megoldás! Ne csinálj meg semmit, és akkor vagy ő lesz kénytelen megcsinálni, vagy látják a szülei, hogy nem csinál semmit. Ha a szülők téged szúrnak le, megmondod, hogy nem értél rá, tanulnod kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!