Hány forintot eszik meg 1 ember 1 nap? Ha egyedül él?
Arra vagyok kiváncsi, egy embernek hány forintnak megfelelő ételt kell megennie egy nap ahhoz, hogy ne pusztuljon éhen, de ne is hízzon? Tehát mi a normális? Az érdekel, hogy ha majd elköltözök, akkor mennyit kell saját magam étkezésére költeni.
Tegyük fel hogy nem vesz az ember "luxus" cikkeket, pl túrórudi meg puding, hanem átlagos, középkategóriás ételeket eszik.
22L
Internet a tanulásomhoz és a munkához kell, szükségszerű, ráadásul mível a vonalas telefonra is szükség van, az internet majdnem ingyen van hozzá. Van internet, nincs túrórudi. Valamiről le kell mondani ahhoz, hogy egy másik valami legyen. Nem megyek nyaralni, mert kell télicipő és télikabát. Egyikről lemondtam, másik meglett. Egyszerre a kettő nem megy. Ilyen egyszerű.
És a túrórudi nálunk nem 60 hanem 130 forint. Inkább veszek belőle 5 kiflit, és akkor már mindenki tud reggelizni. Ennyi!
Napi ezressel szerintem számolhatsz, ha normálisan akarsz enni.
(elég sokhelyen vásárolok, a 130 az óriásrudi lehet, a rendes az 100 alatt van, inkább 70-80, ha pedig csomagban veszed, akkor 50 ft körülre jön ki.)
Vannak olyan dolgok amiket az ember nem használ fel egy főzés során, ilyen az olaj, cukor, liszt, só, tojás , fűszerek, rizs, kukoricaliszt, tésztafélék!Nálam vannak napok mikor semmit nem költök kajára, általában beszoktam vásárolni...amit frissen szeretek az a hús és a gyümölcs illetve zöldségfélék!
És ha esetleg leirnád egy papirra hogy mit eszel reggelire, ebédre és vacsira és mik a hozzávalók könnyen kiszámolhatod hogy mennyi pénzre lesz szükséged!
Körülbelül 1000-1500 forintot eszek meg egy nap!Ha vendéglőbe kajálok kb azis annyiba kerül:)
Köszönöm :) Tehát akkor lehet számolni legalább 30ezer forintra 1 hónapban a fizetésből.
Azért volt fontos ez nekem hogy összetudjam írni, milyen fizetést kell hogy kapjak, hogy egymagas fenntudjak tartani egy albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!