Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány forintot eszik meg 1...

Hány forintot eszik meg 1 ember 1 nap? Ha egyedül él?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kiváncsi, egy embernek hány forintnak megfelelő ételt kell megennie egy nap ahhoz, hogy ne pusztuljon éhen, de ne is hízzon? Tehát mi a normális? Az érdekel, hogy ha majd elköltözök, akkor mennyit kell saját magam étkezésére költeni.

Tegyük fel hogy nem vesz az ember "luxus" cikkeket, pl túrórudi meg puding, hanem átlagos, középkategóriás ételeket eszik.

22L

2009. szept. 29. 11:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Internet a tanulásomhoz és a munkához kell, szükségszerű, ráadásul mível a vonalas telefonra is szükség van, az internet majdnem ingyen van hozzá. Van internet, nincs túrórudi. Valamiről le kell mondani ahhoz, hogy egy másik valami legyen. Nem megyek nyaralni, mert kell télicipő és télikabát. Egyikről lemondtam, másik meglett. Egyszerre a kettő nem megy. Ilyen egyszerű.

És a túrórudi nálunk nem 60 hanem 130 forint. Inkább veszek belőle 5 kiflit, és akkor már mindenki tud reggelizni. Ennyi!

2009. szept. 29. 12:19
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
most lehet nem is ő fizeti az internetet, ha meg elköltözik, akkor nem lesz neki...
2009. szept. 29. 12:20
 13/29 anonim ***** válasza:
33%
nálunk 60 forint de mindegy akkor egy túrórudi luxus ! mert 60 forintot naponta másra is kiadsz de tetod, ha neked ez luxus és tényleg ilyen csoro vagy..
2009. szept. 29. 12:24
 14/29 A kérdező kommentje:
Próbálsz kötekedni de nem jön össze :)
2009. szept. 29. 12:25
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
nem kötekedni akarok de egy turorudi akkor is 60 forint és akkor se luxus, uristennnn..
2009. szept. 29. 12:26
 16/29 A kérdező kommentje:
Én leírtam miért luxus, azért mert te nem vagy képes felfogni, az már egyéni szociális probléma. Inkább vagyok "csóró" ahogy te mondod, mint szefós, amilyen te vagy.
2009. szept. 29. 12:28
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Nehéz napra pontosan megmondani, hogy mennyiből él meg 1 ember. A reális az tényleg 1000 Ft-körül van. Ez hol kicsit több, hol kevesebb. A főzelékfélék (fagyasztva) felénk olcsók. Sparban borsót, karfiolt babot lehet kapni 2-300 körül és szerintem ha valaki szereti két napra valót megfőz egy 45dkg-ásből.
2009. szept. 29. 12:28
 18/29 anonim ***** válasza:
85%

Napi ezressel szerintem számolhatsz, ha normálisan akarsz enni.

(elég sokhelyen vásárolok, a 130 az óriásrudi lehet, a rendes az 100 alatt van, inkább 70-80, ha pedig csomagban veszed, akkor 50 ft körülre jön ki.)

2009. szept. 29. 12:29
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Vannak olyan dolgok amiket az ember nem használ fel egy főzés során, ilyen az olaj, cukor, liszt, só, tojás , fűszerek, rizs, kukoricaliszt, tésztafélék!Nálam vannak napok mikor semmit nem költök kajára, általában beszoktam vásárolni...amit frissen szeretek az a hús és a gyümölcs illetve zöldségfélék!

És ha esetleg leirnád egy papirra hogy mit eszel reggelire, ebédre és vacsira és mik a hozzávalók könnyen kiszámolhatod hogy mennyi pénzre lesz szükséged!

Körülbelül 1000-1500 forintot eszek meg egy nap!Ha vendéglőbe kajálok kb azis annyiba kerül:)

2009. szept. 29. 12:29
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Tehát akkor lehet számolni legalább 30ezer forintra 1 hónapban a fizetésből.

Azért volt fontos ez nekem hogy összetudjam írni, milyen fizetést kell hogy kapjak, hogy egymagas fenntudjak tartani egy albérletet.

2009. szept. 29. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!