Mit csináljak, hogy ne nyírjam ki anyámat?
Míg nem találunk albit, hogy elhúzzunk itthonról, egy fedél alatt kell élni ezzel a "nővel".
Alkoholista, gyógyszerfüggő. Apám szarik az egészbe, ha nem én adagolom a némber nyugtatóit, teljesen kiüti magát. Mindennap áll a bál...
Folyamatosan sérteget engem, ha józan, ha nem. Sokszor már nem állom meg, hogy hozzá ne vágjak valamit, tisztára kiidegel.
Párom dolgozik, nemsokára remélhetőleg én is, de már mennénk, ha lenne albérlet a környéken, nézzük ezerrel.
Hogy bírjam addig is idegileg???
Igen, az is én voltam... Aztán végül a háziorvos írt fel neki másikat. Többet olyat nem csinálok, ennek köszönhetően ma is totál be van állva...
24 éves múltam. Tartalékom van, párom dolgozik, tudnánk költözni, de nincs albérlet... Nézzük mindenhol, rá vannak állítva ismerősök, ha tudnak valamit, jelezzék. Bárhol jobb, mint itt...
"Tűrjél, ha már egyszer az ő otthonában élsz."
Igen, az ő házában! Bocsi: apáméban, mert ő dolgozik, mint a güzü már több, mint 40 éve. Anyám 52 éves létére ha 10 év munkaviszonyt fel tud mutatni, sokat mondtam... Neki egyetlen szerencséje, hogy apám balga, mert más már kidobta volna az utcára.
A párod szüleihez esetleg nem tudsz addig menni ameddig nem találtok egy jó helyet magatoknak?
Én barátnőm is idejött lakni amikor az apja elől menekült el. Szüleim befogadták, itt nyugodt jó élete volt, és amint talált munkát és megjött az első fizu már mentünk az egyik ismerősöm lakásába élni. Gondolom valami ideiglenes megoldás csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!