Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a családotoknak megtakarít...

Van a családotoknak megtakarítása?

Figyelt kérdés
Mennyit tudtok/szeretnétek félretenni havonta? Milyen célra?
2013. máj. 4. 16:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
ad-hoc minden hónapban félreteszünk 50-100 ezer Ft-ot, de semmi hosszútávúra nem tervezünk.
2013. máj. 14. 16:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok,aki azt írta,hogy 40-60-at teszünk el/hó. Néhány hónap múlva ez több lesz,mert néhány kiadásunk megszűnik. Az első babánkat várjuk.

És igen,ahogy írtad utolsó előtti nem nettó 100ezret keresünk, de nem is fél millát azért...

Nem vállalnák úgy egy gyereket sem, nemhogy kettőt,hogy nulla megtakarításunk van és hónap végén kölcsön kell kérni,ahogy írod.

És tudjátok, ilyenkor jut eszembe az,mikor valaki kor szerint határozza meg azt,hogy ki mennyire érett,illetve kinek mennyire való a gyermekvállalás. Én 24éves vagyok. És lám, mégis tudok felelősségteljesen gondolkozni.

Tény,hogy bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe,hogy mondjuk az egyikünk bevétele kiesik. De pontosan ezért figyelek már most arra nagyon,hogy legalább ilyenkor tudjunk megtakarítani,illetve a babát is úgy vállaltuk,hogy munkanélküliség esetén is még kihúzzuk pár hónapig.

Ja, és még valami. Semmit nem kaptunk a szülőktől,albérletesek vagyunk és leszünk is addig, míg elérjük azt,hogy ne kelljen magas hitelekbe vernünk magunkat.

2013. máj. 14. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!