Miért van az, hogyha egy férfi figyelmetlen, akkor az szemét és megérdemli a válást, ha egy nő az, akkor meg a férfi vegyen vissza magából?
Vagy az van, hogy a sok figyelmességet a párod már természetesnek veszi és kicsit elkényeztetted. Ebben az esetben tényleg kicsit vissza kell venni és nem minden kívánságát lesni, nem mindent megcsinálni helyette.
Vagy az, hogy neked sokkal nagyobb a romantika igényed, mint neki, te több intimitásra vágysz, ő több szabad térre.
Vagy az, hogy sajnos kezd tőled elhidegülni valamiért. De ha jól értelmezem, ő régebben is ilyen volt.
Gondolom, többek közt az eshetett rosszul a válaszok közt, hogy ha mindketten dolgoztok, a házimunka nem kegy, hanem közös feladat. Ebben pedig azért van valami. Most, hogy sajnos itthon ülni kényszerülök az időm nagy részében, természetesen én végzem el a javát, a férjem esetleg hétvégén segít be többet. De amikor én is dolgozok, mindketten kivesszük a részünk belőle és nem köszöngetjük minden alkalommal, hogy: köszönöm, drágám, hogy kiteregettél, köszönöm, hogy felmostál, köszönöm, hogy elmosogattál. :)
Olvasd el ezt a cikket, szerintem valahol itt lesz a megoldás (és a problémátok nemektől független):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!