Miért van az, hogyha egy férfi figyelmetlen, akkor az szemét és megérdemli a válást, ha egy nő az, akkor meg a férfi vegyen vissza magából?
Kettős mérce az az, hogy ha a pasikat szidjuk, akkor csak nők vannak ott, hogy szidják őket.
Ha a nőket szidjuk, nők és férfiak is vannak a kommentelők közt.
#12, ez egy helytelen következtetés... ha az lenne, hogy a nők férfiasodnak a férfiak meg nőiesednek (némileg igaz, különben) az elgondolkodtató. De attól, mert a férfiak csajosodnak, a nőknek nem kell flexigerincet növeszteni...
Egyébként ez poén, a nők imádják a "mi csajok tartsunk össze" ideológiát, de azt várják el, hogy a férfiak szükségképp versenyhelyzetben, egymással szemben vannak. Ha szembekerülnek azzal, hogy a férfiak is összetartanak valamiben és nem valamelyik női klikk mellé igazodnak, az eredmény a totál megzavarodás...
Szóval a jövő mindenképpen az, hogy a férfiaknak is össze kell fogniuk:)
Kérdező, én is megfigyeltem ezt. Ha a férfi hűtlenkedik, nincs mentsége, de ha nő, akkor igen, mert biztos oka volt rá. Ugyanez az ok a férfinak persze nem lehet kibúvó. :D
Ha megnézed, alkoholistákról is ugyanez a vélemény van GYIK-en. Ha férfi iszik, ki kell dobni, ha nő, akkor keressünk lelki okokat, és mindent tegyünk meg a gyógyulása érdekében. Legyünk a lelki támaszai, mert szüksége van ránk. Mert -mondanom se kell- ha a nő iszik, arról is a szemét férfiak tehetnek.
Másik ilyen téma a munkanélküliség. A férfi ne válogasson, ha állástalan, akármilyen tré munkát vállaljon el, meg szégyellje magát, ha 1 hónapnál tovább munkanélküli, biztosan nem is akar dolgozni, utolsó lusta disznó... Ha nő állástalan, neki megbocsátható bűn, ha nem adja alább a végzettsége szerintinél, és ha sokáig munkanélküli, azt rá lehet fogni a jelen helyzetre. (Igen, én is tisztában vagyok vele, hogy nehéz elhelyezkedni, csak furcsa, hogy férfiaknál ezt mintha nem vennék figyelembe a válaszadók)
24N
#18-as pontosan így van, ezt már én is tapasztaltam. Sok kérdésre már nem is válaszolok itt emiatt, mert iszonyat ferde tükröt állítanak egyes nők a kérdésben.
A leg gyomorforgatóbb az volt mikor a férj kiírt egy kérdést hogy a terhes felesége csalja miközben ő külföldön dolgozik pár hetet és jött a válasz hogy "minek mentél külföldre..?"
De ez csak a jéghegy csúcsa, förtelem ami itt megy néha.
25/N
18-as, tényleg vannak ilyen válaszok, egyetértek. De ennek van másik oldala is: ha egy nő hízik meg a házasság alatt: egy slampos tehén, el kell zavarni, ha egy férfi hízik meg: egyáltalán mi a gond, biztos a nő nem tudja jó dolgában min problémázzon. Ha egy férfi jár el a haverokkal szórakozni naponta a kisbaba születése után pár hónappal: ennyi csak jár neki, le van terhelve szegény, ha egy nő teszi ugyanezt: rossz anya.
Én a megcsalásos kérdésekben is fordítva látom sokszor: ha egy férfi írja, hogy megcsalta egyszer a feleségét: férfiből van, meg lehet neki bocsátani, ha egy nő teszi ugyanezt: r.banc.
Megy ez oda-vissza, főleg attól függ, hogy éppen kik vannak fenn a neten, kik írogatnak és éppen melyik oldalról látják a dolgokat.
Én igazából csak azt nem értem, hogy ide azért tényleg bárki akármilyen hülyeséget beírhat névtelenül. Akinek amúgy rendben van az élete, mit kell magát ilyesmin idegesíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!