Ismersz olyat, aki ok nélkül szidja az anyósát?
Értem én, hogy mindenki más, és nem látni bele mindig a dolgok mögé, csak nekem már kicsit sok néha, amikor hallom, hogy:
-anyós nem jött át vigyázni a gyerekre, mert volt képes kimenni a kertbe, amikor itthon is maradhatna vigyázni a gyerekre
-aztán utána az a baj, hogy jött, hogy elvigye a gyereket, hogy vigyázzon rá
-aztán az is baj, hogy jött és nem csengetett, én meg nem hallottam, és elment
-de az is gond, hogy múltkor csengetett, és felébredtünk.
-de az is probléma, hogy sosem hív, utána meg az, hogy épp akkor hívott, amikor aludtunk.
Az ilyen apróságok elképzelhető, hogy nagyobb problémának a következménye. Ha alapból van probléma köztük, és igenis komoly, nem ilyen apró, mindenbe belekötök, akkor általában bármit csinál már a másik, nem jó.
Tapasztalat. Nálunk is van egy-két alapprobléma, ami sajnos elég súlyos, és mára már oda jutottam, hogy én is ilyen marhaságokba is belekötök. Ha akkor hív, mikor lefekszünk délutáni pihire, morgolódok, ha akkor hív, mikor eszünk, morgolódok...mintha látná, hogy mi épp két perce dőltünk le. Viszont szerencsére van önkritikám, és magamtól be szoktam látni, hogy ezekről pl. nem tehet, nem direkt hív ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!