Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családotokban lenne egy...

Ha a családotokban lenne egy unokatesótok, aki meleg azt ti hogy viselitek/viselnétek?

Figyelt kérdés

A Srác 27éves, és nem b*zi, hanem meleg. a kettőt ne keverjük.

amióta megtudtam nagyon nehezen tudok ránézni, és nem csak én vagyok így vele. helyes, ápolt, okos, és szerény srác, de ezt valahogy sosem gondoltam volna róla.

2013. ápr. 30. 11:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális a kérdés: nem rólam van szó, de meleg ismerősöm mesélt,e hogy az ő családja jól fogadta. bemutatta a barátját is nekik, olyankor csak a férfiak néztek eleinte furán rájuk, de mindenki elfogadta.
2016. ápr. 7. 20:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező. Gondolom te is ilyen bigott, templomnyaló ember lehetsz, akinek fontosabb mások szexuális irányultsága, mint hogy hogy viselkedik.

És ha meleg, akkor mi van? Mindenki meleg, nagyon szánalmas, hogy te önkényesen kategorizálsz: b*zi = az a meleg, akit nem bírok; meleg = rokon, ismerős, emiatt ő mégsem lehet b*zi

2017. jún. 9. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!