Ha a családotokban lenne egy unokatesótok, aki meleg azt ti hogy viselitek/viselnétek?
A Srác 27éves, és nem b*zi, hanem meleg. a kettőt ne keverjük.
amióta megtudtam nagyon nehezen tudok ránézni, és nem csak én vagyok így vele. helyes, ápolt, okos, és szerény srác, de ezt valahogy sosem gondoltam volna róla.
Engem nem zavarna, ha normálisan viselkedne.
Szerintem a b-zikat és a homoszexuális embereket nagyszerűen el lehet különíteni és jó ötlet is. A melegfelvonuláson elmebeteg módon vonaglók a b-zik, akik pedig normálisan élnek csak éppen a saját nemükhöz vonzódnak, azok a homoszexuálisak. Az b-zik károsak a társadalomra, céljuk az undorkeltés elfogadtatás címén, a homoszexuálisak meg elférnek, mert nem akarnak kitüntetett csoport lenni.
Minden embernek van szexualitása, ami az adott egyén magánügye, s senkinek semmi köze nincs hozzá.
Az más kérdés, hogy van olyan, aki ezt kiteregeti a nagy nyilvánosság elé szexuális beállítottságtól függetlenül.
De szerintem addig még hagyományos módon viselkedik addig szerintem nem lehet kérdés, hogy lehetne ezt viselni. Egyszerűen: nem foglalkozol vele.
tudtommal itt nincs ilyen XD
mindenesetre én nem tudnék a szemébe nézni,kerülném az adott személyt..ilyen vagyok:/
A meleg emberek nagyon kicsi része vesz részt életében melegfelvonuláson.
Miért?
Azért,mert általában csak a fővárosban van.
És ezért nem mennek fel az emberek.Most vannak olyan buta emberek,akik azt hiszik a melegek vmi szekta,akik Budapesten élnek és pár ezren vannak is kimennek "igét" hirdetni.
Melegnek lenni nem egy vallás vagy ideológia,hanem az ember egy tulajdonsága.
Azok az emberek akik pedig melegfelvonulásra mennek nem azért teszik,mert annyira tolakodni vagy mutogatni szeretnék magukat,hanem azért mert nagyon sok helyen a világban még ma is úgy tesznek,mintha nem léteznének.Mintha ez nem lenne egy társadalmi probléma.Nagyon sok meleg gyerek úgy nő fel,hogy idegennek érzi magát,nem lát olyan embereket,mint ő,mert eltakarják előle.Pedig lehet,hogy a szomszédban élnek mellette.Mégsem tudja meg soha,mert titkolják.
Akik felvonulnak egyenlő jogokat szeretnének maguknak és azoknak is akik soha nem fognak tudni eljutni egy nagy városba,és szeretnék ha egy következő generáció már nem úgy élné meg ezt,mint nekik kellett,elnyomásban,kirekesztettségben esetleg bántalmazásban.
Sokak a családjukra sem számíthatnak,pedig egyedüli támpont az ember életében a családja,ha az is megszűnik egyedül marad.
Azok akik felvonulnak nem csak saját magukért,hanem számukra idegen emberek jogaiért és harcolnak.
A jelentés ugyanaz,meleg,b-zi,homokos,stb,mindegy hogy nevezik lényegtelen.Az,hogy ki milyen módon él(partykirály lesz vagy otthonülős,filmkedvelő az nem függ össze a szexuális orientációval)Heterók sem egyformák ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!