Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem vele hogy mit...

Hogyan közöljem vele hogy mit érzek, és mit szeretnék, akarok?

Figyelt kérdés
16/L vagyok. Júliusba lesz 2 éve hogy külföldre költöztünk. Az egész azért volt mert szüleim elváltak,anya egy másik pasival volt együtt,összeházasodtak és rá pár hónapra jöttünk a pasi után(ő már majd 5 éve idekint dolgozik). Eleinte szokatlan volt,első félévet úgy élveztem,de azóta csak rossz.. anyával nem igazán vagyunk jóba,mondhatni pocsék a viszonyunk évek óta,tehát nem csak a szokásos kamaszkori 'bosszúságokról' van szó,hanem egyszerüen nem tudunk kijönni egymással. 5 hónapja van barátom,távkapcsolat de komolyan gondoljuk és bizunk egymásban.. Most jutottam arra a szintre,hogy elegem van a külföldi létből! Hiányzik minden ami otthon van.. Anyu férjével se jövök ki jól,bunkózik állandóan amit már én is viszonzok.. Haza szeretnék menni! Nem látogatóba,hanem hazaköltözni! Ha kell mennék nagyimhoz,vagy anyuékkal csak el innen. Megélünk itt,mig otthon ez az ami nem ment. Próbáltam eddig tartani magam,de már nem birom tovább! Tudom,hogy ha elmondom megkapnám hogy csak a barátom miatt,vagy hogy ő beszélt rá erre engem pedig én még azalőtt is vágytam erre mielőtt megismertem a pasim.. segitsetek! Próbálok neki folyton megnyilni de a férjecskével többet törődik.. egyébként mondanátok hogy menjek apuhoz,elvégre elég nagy vagyok hogy eldöntsem kinél akarok lenni,de apa nem foglalkozik velem.. nekifontosabb a barátnője és a neveltfia,még csak a gyerektartást se fizeti,tehát ez kilőve.:/ Help,please! Hogyan mondjam el neki hogy egértsen?

2013. ápr. 29. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
mi történt veled azóta kedves kérdező? 1 év eltelt, hazajöttél?
2014. ápr. 22. 22:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia kedves kérdező! Igen, azóta itthon vagyok, de kicsit másképp alakult ez a dolog. Igazából beszélgettem erről anyával, de nem akarta engedni. Többször átbeszéltünk, de nem volt a válasz. Aztán nyárra haza engedett a páromhoz, és 1 héttel azelőtt hogy vissza mentem volna, anya rákérdezett, hogy még mindig így érzem e a dolgokat, főleg hogy 2 hónapot itthon tölöttem a nyárból. Igent mondtam, ő pedig feltételekkel ugyan, de haza engedett.. azóta itthon vagyok, sokkal jobban érzem magam, 4es tanuló vagyok, párommal együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és az itteni táv ellenére is elég gyakran találkozunk, ahogy csak tudunk, édesanyámmal 1x találkoztam, nyár előtt megint haza jönnek majd. Egyébként nagyimnál vagyok, de sajnos ha vége a sulinak mennem kell, mert valaki ide kötlözik.. édesanyámmal és a párommal arra jutottunk, hogy az lenne a legjobb megoldás ha nem egyedül, és nem is idegenekkel, hanem Pestre költöznék, a páromékhoz, vele és a családjával laknák. Iskolát intéztünk ott, és remélem hogy velük meglelem a végeleges helyem, nagyon szeretjük egymást a prommal, és a családjával is. Szerencsére mindenkivel jól kijövök, befogadtak és oda-vissza jól érezzük egymással magunkat.. hát, remélhetőleg ez lesz a vége, én akarom, és tudom hogy jó lesz.:) Egyébként már édesanyám se olyan ellenszenves a páromékkal, talán már sikerült elfogadnia, nagyim mega többszöri találkozás és ismerkedés miatt teljesen elfogadta, nincs velük problkémája, örül, hogy ilyen fiút találtam. Köszönöm az érdeplődést, elég sűrű évem volt, de jó irányba haladt a életem, és úgy érzem még mindig hogy a jó utata választottam! :) Még egyszer köszönöm az érdeplődést, minden jót kívánok az életben neked/nektek!
2014. ápr. 27. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaj de örülök hogy jól alakultak a dolgaid! :)
2014. ápr. 27. 16:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Nagyon remélem hogy neked is csak a jó irányba haladt az életed, és arra is fog! :)

Mindenkinek köszönöm a segitséget, még ha utólag is, nagyon sokat változtam, úgy érzem jobb ember lettem, minden jobb. :)

2014. ápr. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!