Hiányzik egy fiú, és gyakran érzem anyun is, hogy már kíváncsi van-e valakim?!
Lényegében arra jöttem rá,hogy nagyon gyorsan megy az idő, és szinte kimaradtam az elmúlt 3 évben,mikor kezdett mindenki élete beindulni körülöttem.
12,5 évesen volt egy barátom akivel együtt voltam 2 hónapig, majd rá egy évre, lett egy másik,vele is 2-3 hónapot voltam együtt.
Nyilván gyerek voltam, nem sérültem, és nem lett belőle bajom,de így 3 évvel később azt vettem észre,hogy nagyon megy az idő,és most kellene csak igazán rátalálnom már,az én 'páromra'. Legalábbis, szeretnék én is, olyan romantikus,moziba járós, csókolózós,nyári csillagnézős tini kort.
De nem nagyon 'kopogtat' senki sem.
Nem akkor szeretnék majd barátot mikor már 18-19 éves leszek,és kimaradok minden ilyen tinikorban zajló dolgokból.
Közben anyun is látom,hogyha kérdezik,hogy 'na,hogy megy a lányodnak a fiúzás?' csak húzza a száját,hogy nincs senkim,és nem is 'volt'. Az a gyerekkori szerelem nem sorolható azért ide be.
Lassan 16 éves leszek,és már körülöttem a lányoknak/fiúknak van,vagy nem rég volt,csak most kezdett el hiányozni,hogy hiányozzak valakinek.
Úgy érzem nagyon gyorsan elszalad ez a pár év,és utána már a jövőmet kell terveznem,és nem lesz annyi időm kiélni a dolgokat,mint most.
15,5L
Köszönöm:) Aranyosak vagytok nagyon:)
Természetesen ez nem depi, és barátnőm 1 évvel idősebb nálam,és neki még kisebb korában sem volt senkije, nem is vágyik rá annyira, másik barátnőm szintén nem.
Mivel nem vagyok ilyen nagy arc, nem sok barátom van, inkább ismerőseim.
Mostanában rajtuk is észrevettem,hogy teljesen mindegy a kinézetük, mert vannak akik 10ből 7-8-tól megkapják,hogy csúnyák,mégis közösségi oldalon,és a valóéletben is ott vannak egymásnak párban.
Teljesen mindegy, ha a srác nem matyóhímzés,vagy a lány nem szépségkirálynő.
Legalábbis az én környezetemben,a korombelieknél/osztálytársaimnál pont ezt tapasztalom.
Ez a kérdés abból indult ki,hogy szemezgetünk egy sráccal,és már most annyira jó, olyankor mindig nagyon boldog vagyok,hogy valakinek én is tetszem.
De bárkinek biztos nem mondanék igent, alapból az a része tetszik a legjobban,mikor mégcsak udvarol a srác,meg még csak kialakul a szerelem.:)
De hát eljön majd ez is:)
Szia,
Nagyon szimpi a hozzáállásod :) Szurkolok, hogy találj majd egy kedves srácot. :)
23/N
15 évesen én is így gondoltam... 20 évesen már fel is adtam volna, mert addig sem jött el a nagy ő... aztán majd' 23 évesen lett az első barátom. És baromira nem éreztem akkor úgy, hogy mennyi mindenből kimaradtam volna. Az első szerelemnek mindig megvan a maga varázsa. Abban is megvolt a kézenfogva sétálós, csillagnézős fíling :). Sőt így visszagondolva jobb is, hogy kimaradtam a tini drámázásokból meg a lehetetlen kapcsolat-elvárásokból. Nem azt mondom, hogy az én esetem az ideális. de ha esetleg rád picit később talál a szerelem (de az is lehet, hogy holnap összefutsz egy aranyos sráccal, ki tudja), attól még nem fogsz semmiből sem kimaradni, de tényleg :).
23/l
Utolsó előtti: Szia:) Köszi,aranyos vagy:)
Utolsó: Sok boldogságot akkor továbbra is, nagyon jó ilyet hallani:)Köszi,hogy leírtad.
Köszi a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!