Az apámmal mit kezdjek?
Én 17 évesen mondtam el anyukámnak és akkor azt válaszolta hogy: ilyen volt, nincs mit tenni. Akkor nem értettem hogy reagálhat így és haragudtam rá. Mára már rájöttem hogy neki is annyira fájt hogy nem tudott megvédeni hogy így reagálta le.
Jó persze a te eseted megint más, de lehet hogy azért nem tesz semmit mert fél apádtól. Ezt nem lehet tudni. Szerintem próbáld meg neki elmondani még egyszer ( tudom hogy nehéz). Ha akkor is így reagál nincs mit tenni.
És szerintem is szólj valakinek aki tud is mit tenni az ügyben. Apád beteg. Te már biztonságban vagy, téged más ilyen idősen nem fog bántani de mást még bánthat. Ezt meg kell akadályozni. Ne tartsd magadban mert még nagyobb baj is lehet belőle. (ha akarsz írhatsz privátot, én is ebben a cipőben jártam. meg tudlak érteni)
20:04 vagyok.
Szívesen próbálok segíteni.Csak hát ettől többet nem tehetek :((
Utolsó vok.
Tényleg rokonnal kéne beszélni erről.
Meg az is jó lett volna,ha fel van véve (tudom hogy durván hangzik) ,és anyukádnak lenne mit megmutatni bizonyítékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!