Az apámmal mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Hát szóval...Kissebb voltam elkezdett ott nyalni...Soha nem akartam,mindig szabadulni akartam...Végül megigértem neki h nemmondom el anyunak.De most elmondtam..De anyám csak annyit mondott:Ez nem igaz,felejzsd el ezt a bolondságot!Most mit kezdjek?Én tudom hogy igaz,de anyu nem hisz nekem...Hogy érjem el hogy hidjen nekem?2013. ápr. 27. 22:52
21/37 A kérdező kommentje:
Igen.Valószínüleg örökké abbahagyta,de én így nemtudok élni.Nagyon sokat vágtam emiatt magam,az erem is..Úgyhogy ez így nemjó..
2013. máj. 2. 21:14
22/37 anonim válasza:
De ne vagdosd magad. Te nem tettél semmi rosszat...sőt. ÉS még ezek után magad bünteted? Dehogy is. Tudom hogy nem egyszerű de tovább kell lépned. Ennek az első lépése hogy Apádat eltüntetitek a közeledből és megkapja méltó büntetését. Neked pedig ajánlani tudom hogy menj el pszichológushoz. Nagyon sokat segíthet ha egy szakértővel beszélsz, és amúgy én úgy tudom hogy ilyen esetekben ha még kiskorú vagy köteles értesíteni a pszichológus a rendőrséget, de ez nem biztos. De ha igen akkor két legyet ütsz egy csapásra
23/37 A kérdező kommentje:
:D köszönöm :)))
2013. máj. 2. 22:01
24/37 anonim válasza:
Anyádnak úgy tudod bebizonyítani, hogy elindítod a folyamatot (azaz feljelented, vagy elmész a pszichológushoz akitől kérsz igazolást miszerint nem te találtad ki a dolgot..., stb, amit itt felsoroltak a többiek)
Amennyiben anyád nem tudott róla (amit erősen kétlem!!!)
most rá fog döbbenni, hogy valami csak lehet a dologban, hiszen nem jó kedvedben találtad ki mert mondjuk unatkozol vagy ilyesmi...
Ez jó lecke lenne számára!
25/37 A kérdező kommentje:
Igaz-igaz..Megfogadom.Csak tudod,valahol belül félek,sőt rettegek apámtol..
2013. máj. 3. 12:44
26/37 anonim válasza:
Ez természetes, de bármit csinálna apád ellened, vagy esetleg megfenyegetne, akkor visszafenyegetheted, hogy ezt is jelented a rendőrségen, pszichológusnak stb.
Jó lenne, hogyha tudnál magaddal hordani diktafont, vagy olyan mobilt, ami tud felvenni, mert ez külön segítene neked.
27/37 anonim válasza:
Ne félj tőle. Az csak elbizonytalanít. Most erősnek kell lenned :) nem lesz semmi baj. Ha elkezd fenyegetni azzal csak saját maga alatt vágja a fát és neked több felhozható vádad lesz ellene.
28/37 A kérdező kommentje:
mondjuk ezis igaz,de eltudom rola képzelni hogy megölné anyámat ha neki vágná hogy te mit csináltál a lányommal..
2013. máj. 4. 10:22
29/37 anonim válasza:
Akkor szerintem ez az oka annak hogy ő sem tesz semmit: Szerintem fél apádtól.
30/37 anonim válasza:
Vagy csak kényelmes neki hogy apuka keres rájuk... kényelem is lehet az oka, hogy nem ad igazat a lányának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!