Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hete derült ki hogy beteg...

2 hete derült ki hogy beteg vagyok, nem mondtam el még a családnak, se a férjemnek. Nem tudom hogy mondjam elnekik!? 25L

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 19:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
92%

Már két hete tudod???

Azonnal elmondani a férjednek, ezen nincs mit vacilálni!

Ne akarj egyedül megbirkózni vele.

Arról nem is beszélve, hogy ilyen fontos dologból ki akarod zárni, szerinted ezt hogyan fogja értékelni???

Tessék leülni és elmondani, nem pánikba esve, hanem olyan arccal, hogy "minden rendben lesz, megoldjuk".

2009. szept. 26. 21:06
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

A Titok című könyvet én is javaslom!

És cickafark te ezerrel!!!

2009. szept. 26. 21:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

19:41

Nem pánikot kell kelteni,hanem határozottan, elmondani, hogy mi van és mi a teendő.Sírd ki magad és másnap erősen ébredni,hogy végigcsinálod,bármi lesz!!Muszáj!

Gondolok Rád és drukkolok.

2009. szept. 26. 22:49
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Gondolok Rád és szorítok, hogy el tudd mondani a férjednek!

Nem szabad titkolnod, mert nagyon csalódott lesz, hogy titkolózol előtte. Attól félsz, hogy nem tart ki melletted? Ne félj! Teljes értékű nő maradsz, ha ki is kell venni. De bízz abban, hogy nem kell!

Szorítok!

2009. szept. 26. 22:54
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is ajánlom a Titok c. filmet. A legfontosabb hogy a pesszimizmust felejtsd el. MIndenképpen mond el a férjednek. Biztosan veled lesz ebben a helyzetben is. Tudnia kell róla.

Gondolj arra hogy minden rendben lesz. Nem biztos hogy ki kell venni a méhed. Csak arra gondolj hogy milyen boldog leszel a férjeddel és a gyerekeitekkel. Csak pozitív dolgokra! Hidd el nekem ez beválik! De csak pozitív felfogás! Nagyon szurkolok neked!

2009. szept. 26. 23:17
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele azonnal. Én nagyon rossznéven venném ha a párom ilyen horderejű dolgot eltitkolna és magába tartana.
2009. szept. 27. 08:58
 27/34 anonim ***** válasza:
90%
Elmondtad neki?
2009. szept. 27. 09:00
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatásokat! Igen elmondtam ma délelőtt azt mondta hogy már mi is történik melletem fog állni. Már csak a családomnak kell elmondjam..
2009. szept. 27. 14:43
 29/34 anonim ***** válasza:

Jól tetted és nagyon ügyes vagy!

Nem lesz semmi gond!

2009. szept. 27. 21:29
 30/34 anonim válasza:
16%
figyu doki vagyok egyenlöre ne izgulj anyira ha még nem anyira elöre hzaladot meg tugyák gyogyitani !
2009. szept. 27. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!