2 hete derült ki hogy beteg vagyok, nem mondtam el még a családnak, se a férjemnek. Nem tudom hogy mondjam elnekik!? 25L
19:41
Ezt nehéz egyedül magadban hordani.Minél előbb beszéld meg,hogy tudjatok dönteni.Valóban nagyon fiatal vagy,de mindig lehet megoldást találni.Fel a fejjel:olyan,még nem volt,hogy ne legyen.Ezt is meg fogjátok oldani,de közösen!!
Rák vagy Ciszta?
Anyukámnak mind a 2 melle 9 éve cisztás,nem vették le neki egyiket sem hanem kb.2 évente műtik neki mert állandóan megújul neki,2 éve az anyaméhében is találtak és csak egy egészségügyi kaparást csináltak neki 1 éve kiderült,hogy mind a 2 petefészkében és mind a 2 lábában a térdénél is találtak,nagyon sok kórházban volt,nagyon sok orvossal beszélt és mindegyik azt mondta neki,hogy csak akkor fogják kipakolni,hogyha nincsen más megoldás addig nem mert addig az egészségügyi kaparást kell alkalmazniuk,pedig anyu már túl van 5 gyereken.
Szerintem,ha nincs rossz indulatú daganatod akkor nem fognak kipakolni és lehetnek még gyerekeitek,de legelőször beszélj a férjeddel és együtt menjetek el az orvoshoz és minden lehetséges megoldást beszéljetek meg.
Ne keseredj el,fel a fejjel mert ha mindent csak negatívan fogsz nézni az életed sem lesz boldog,pozitívan kel mindenhez állni egyaránt a jó és rossz dolgokhoz is és hidd el a férjeddel együtt sokkal könnyebb lesz mindent átvészelned bármi is fog történni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!