Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a családomat, gyűlölö...

Gyűlölöm a családomat, gyűlölöm a vezetéknevemet és gyűlölök itt lakni, hogy viseljem el ezeket?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm apámat aki tesóm mellé állt amikor(többször is) megvert tesóm egy idegen(számára barátnőnek nevező)lány miatt! Utálom tesómat is amiért egy lány miatt ellenem fordult, többször megvert és a tökéletes testvéri kapcsolatunkat tette tönkre ezzel(bár ezek után nem is biztos hogy az volt..).

Rosszul vagyok hogy minden nap ezeket kell néznem és elviselnem, hogy egy házban élek velük. Életkedvem is elmegy amikor meglátom bármelyiket is! Idegbeteggé tudok válni 1perc alatt, ha hozzám szólnak..szívből gyűlölöm.

Megbeszélni sosem lehetett semmit, mert mindig csak az a jó amit az a két barom mond..!

Édesanyámat nagyon-nagyon szeretem, mindenben támogat, de vele is kezdenek így viselkedni az egysejtű férfitagok amiatt, hogy mellettem áll ki.

Elválni sajnos nem tudnak a szüleim, mert akkor mindenki az utcára kerülne. Nem jönne össze annyi pénz felesbe, hogy mindenki tudna venni legalább egy egyszobás lakást..

Jelenleg egyetemen tanulok sajnos még két év van hátra, addig ezekkel kell együtt élnem. Dolgozok, de a pénz a tanulásomra és az utazásomra megy el..még csak elköltözni sem tudnék albérletbe..Az szobaajtóm mindig zárva van, csak addig van nyitva amíg mosdóba megyek utána visszazárkózok. Sajnos van amikor egyszerre érünk haza apámmal, olyankor rendszerint még elmegyek és kóvájgok 1órát a városban, mert tudom hogy annyi idő elég amíg megkajál, lefürdik és behúzódik a szobájába..

SEGÍTSETEK! Mit lehet tenni ilyenkor?? Meg fogok bolondulni!!

21/L

2013. ápr. 26. 10:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én tesóm is könnyen bepöccen, és egy időben hozzánk járogatott egy lányka, aki nekem osztotta az észt. Én akkor voltam 22, a lány 17, bátyám pedig 27. Egyetemre jártam, a lány meg gimibe, de nem ebben a városban lakott, tehát nyáron itt volt hetekig... Én nyaranta két műszakban dolgoztam 10-12 órát, a lány meg csetelt nálunk egész nap. Bátyám is dolgozott, egy műszakban, 8 órát. A szüleink szintén dolgoztak, 10-12 óráztak ők is.

És a bátyám engem hibáztatott, amiért az ő szobája kupis, hogy nincs kitakarítva a fürdőszoba, hogy nincs kaja, stb. Nekem meg elborult az agyam és elküldtem a barátnőjével együtt a halál f@szára... Hogy nem látja, hogy ez a csaj itt élősködik a nyakunkon, küldje haza az anyjához és szedjen fel egy felnőtt nőt, aki meg tudja különböztetni az ablaktisztítót a vízkőoldótól.

Úgy megvert, hogy beteget kellett jelentenem, mert fel se tudtam kelni. Belső vérzésem volt. Készítettem látleletet. Megmondtam a bátyámnak, hogy ha még egyszer felemeli a hangját... Nem megpofoz, vagy megver... Ha kiabál... Megyek a rendőrségre és abban nem lesz köszönet.

Azóta szétmentek a lánnyal, én elköltöztem és szent a béke, hisz alig találkozunk. Mindenkinek jót tett, ő is elköltözött otthonról, így a szüleink is kapnak levegőt. Mi sose voltunk jó testvérek, de azért, amikor kellett, segítettünk a másiknak, vagy tudtunk egymással beszélgetni meg ilyenek. De az eset óta tartom tőle a 2 lépés távolságot. 26N

2013. máj. 15. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ha gyűlöld a családod, a nevedet, az apádat, akkor az azt jelenti, hogy előbb-utóbb (inkább előbb) ki fogsz bukni az egyetemről. Apagyűlölettel nem lehet teljesíteni hosszú távon."

Ezért már miért bukna ki az egyetemről? Ha szereti az apját és nem tanul semmit, akkor mindenből ötös lesz? Vagy mi van?

Nekem szerencsére nincs ilyen testvérem, de az apámmal nekem is voltak hasonló gondjaim. Rossz így élni, szerintem tegyél komolyabb intézkedéseket, menj a rendőrségre, súlyos testi sértésért akár 60 ezret is kaphat. Ha meg van felfüggesztettje, vagy csinált valamit, akkor mehet a hűvösre. A barátnője meg majd talál egy másik hülyét, akin élősködhet.

2013. máj. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!