Nagymamával lakni milyen?
Ez tőled és a nagymamától függ. Én hasonló helyzetben bármikor szívesen laktam volna és laknék még ma is a mamámmal, mert olyan nekem, mint egy barátnő a nagy korkülönbség ellenére. De a nagymamád szívesen menne veled, ő is el akar költözni?
Amúgy a bentlakással sincs semmi baj.
Bentlakástól azért félnék, mert többen mondták, hogy elég nehéz tanulni. És hogy vagy az antiszociális énemet hozom és tanulok, vagy a buli és a buli.
Nagymamám külföldön van, az idén költözne haza a mi régi panellakásunkba. Még nem volt említve neki semmi, de szerintem ő jönne velem, amolyan kedvencke vagyok. (sajnos/nem sajnos a testvéremmel szemben).
én alapvetően nem értem, hogy felnőtt ember létedre, miért akarsz magad mellé egy "felnőtt" kísérőt?
ezek a legszebb éveid, miért nem használod ki?
Külön. A kollégiumtól nem kell félni, lehet, hogy van sok buli is, de mindenkinek van vizsgaidőszaka, ráadásul ott vagytok egymás hegyén-hátán, csak 3 méterre kell menni ha valakitől jegyzet, kérdések, kidolgozott tételek stb. kellenek.
Az nyilván más, hogy na most ott lakik nagyanyád, akivel amúgy is elvagy és esetleg odaköltözöl hozzá, de nekem ez, hogy majd most jön külföldről és akkor összeköltöztök ez olyan izé. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!