Szerintetek van e arra épeszű indok amiért egy ember nem kiváncsi a saját gyerekére?
Egész nap nézegettem ezt a kérdést és vártam a válaszokat, hogy majd most megtudom mért nem törődött velem az apám. Nem lettem okosabb, de a kérdésre válaszolva, amikor még beszéltünk, egy csomószor kérdeztem apámat, hogy mért nem törődött velem, vagy anyámra fogta, vagy nagymamám férjére, vagy a körülményekre, az életre stb, mindig volt valami kifogása, de egyiket se tartottam racionálisnak. Háttér sztori: most a feleségével és a gyerekével él együtt már kb. 15 éve, úgyhogy itt nem áll az a teória, hogy nem akart gyereket, meg rá lett kényszerítve, + anyámmal is házasok voltak jó pár évig, csak én nem voltam neki szimpatikus.
Ez amúgy egy nagyon jó kérdés, nekem évek óta nem sikerült választ találnom.
Kedves 21-es. Neked legalább keresett kifogásokat :) Bár tudom, ez nem vigasztal, de én az apámmal évek óta nem beszélek, nem is keres, semmi. Pár hónap múlva születik a gyereke, aki bár a féltesóm lesz, nem érdekel. Remélem, vele azért többet fog foglalkozni, mint velem.
18-as kommentelő
#25, én azt sem tartom főbűnnek - szemben a Kérdezővel, aki ugye "ember"-re kérdezett, tehát az lehet férfi is meg nő is - bizonyos körülmények hatására alakulhat ez így mindkét nemnél, van rá jópár eset, hogy az apánál elhelyezett gyerekkel az anya nem tartja valamiért a kapcsolatot.
Amit egyértelműen bűnnek tartok, az a "feltűnik-eltűnik-feltűnik-eltűnik-feltűnik" c. magatartás, amivel összezavarja a gyereket is, meg a másik szülőt is. Döntse el, mit akar, cselekedjen aszerint, és jól van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!