Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl tökéletes? Miért?

Túl tökéletes? Miért?

Figyelt kérdés
Mindig egy ilyen pasira vágytam. És most csak besétált az ajtómon és most együtt vagyunk. De olyan furcsa. nem tudom, mit kezdjek a helyzettel. Minden annyira egyszerű. És mindent ugyanúgy gondolunk. Nem tudom, mi zavar.
2009. szept. 26. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne zavarjon

semmi

inkább örülj hogy megtaláltad életed párját

2009. szept. 26. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes is vagy? Lehet, hogy tökéletes, de te mégsem érzed a szerelmet?
2009. szept. 26. 15:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok szerelmes, majd lehet, de félek is annak lenni. Talán kicsit gyors inkább.
2009. szept. 26. 15:33
 4/12 anonim válasza:
100%

Igazából senki sem tökéletes, idővel, ahogy apránként megismered majd rájössz, hogy neki is vannak hibái. Ha szinte mindent egyformán gondoltok, az nagyon jó. Szerintem csak nem mersz boldog lenni. :-) Az emberek ilyenek... mindig valami másra vágynak, ez a tipikus "boldog leszek, ha..." Nincs ha!!! Örülj inkább, merj szerelmes lenni, stb. Mikor, ha nem most? Erre vágytál, megkaptad, élvezd. :-) Ha pedig nem leszel belé szerelmes, szakíts vele, ne filózz azon, hogy mennyire tökéletes, ha nem szereted, nem szereted, ennyi.

Amúgy mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, meg azt is, hogy másokban is magunkat szeretjük. Ha Te az utóbbit vallod, akkor tuti beleszeretsz idővel, ha pedig az 1. igaz rád, akkor... majd az idő eldönti. :) Ne gondolkozz annyit :P

2009. szept. 26. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk épp ellenkező a helyzet. Teljesen másképp látjuk a világot, de tudom, hogy ő az igazi,még akkor is ha néha megfejelem tőle a falat... :D . Viszont, azt hiszem tudom mi zavar téged még akkor is ha a másik nemet képviselem. Egyszerűen félsz. Félsz attól, hogy mi van ha a mégsem olyan idilli a helyzet, mint ahogy elsőre tűnik. Mi van ha az a pasi nem is olyan álom, hanem csak annyira vártál már egy ilyen srácra, hogy ezeket a vágyképeket megpróbálod ráerőltetni tudat alatt.

De tényleg ha úgy érzed hogy mennyire egyszerű és remek, akkor ne foglalkozz ilyenekkel. Túl rövid ahhoz az élet, hogy ilyen dolgokon filózzál. Próbáljátok meg komolyabban, az idő úgy is eldönt mindent.

Sok, boldogságot! :)

2009. szept. 26. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan ezt gondoltam 3 éve.tökéletes pasi sétált az áletembe,de nem voltam szerelmes belé.azt mondták ha majd telik az idő,előjönnek a hibái.de nem jöttek.3 éve együtt vagyunk.nekem egyre több hibám van,ő tolerálja.még mindig tökéletes,és ez sem jó.de legalább szeretem és nincsenek gondok az életünkben.
2009. szept. 26. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd, hogy jól érezd magad!
2009. szept. 26. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Orulj, hogy tokeletes!

Sok boldogsagot!;)

2009. szept. 27. 09:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Örülök nagyon, de az álomhercegre várt az ember. Most itt van. Hogyan tovább? Zavarban vagyok, nem tudom elengedni magam, össze-vissza beszélek, figyelmetlen lettem, és csak arra leszek figyelmes,hogy nem tudok koncentrálni semmire. Tökletes estéket szeretnék, de folyton becsúszik valami apró hiba. Nagyon félek, hogy elveszitem. És az az érzésem, hogy ő is zavarban van és mintha nem tudna a helyzettel mit kezdeni.
2009. szept. 27. 15:41
 10/12 anonim válasza:
Épp azért fogod elveszíteni, mert ennyire görcsösen akarsz mindent. Engedd el magad, légy laza, viselkedj vele úgy, mint az eddigiekkel, hiszen saját személyeddel tudod a legjobban megfogni. :-) És akkor az álom valóra válik. Ha Te zavarban vagy, könnyen lehet ő is abban, és ez feszültséget eredményez, nem jó! Oldódj fel, és akkor oldani fogod őt is. :P Apró hibák? Semmi sem tökéletes, természetesek a hibák, légy spontán. :-) Élvezd, hogy vele vagy, ismerkedjetek, stb, ne félj, mert pont ezzel fogod elijeszteni őt. Szóval add önmagad, és ennyi. :)
2009. szept. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!