Aki többet foglalkozik a nevelt gyermekével, mint a saját anyja, annak milyen az anyák napja?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az egy nap számít, mert az év összes napján (igazából az év felében van velünk) érzem, hogy szeret, és nem is kell egy gyereknek megköszönnie, hogy szeretjük, de... Szóval legbelül rossz érzés, hogy 7 éve nevelem, az anyja annyit törődik vele, hogy éppencsak egy kicsit enni ad neki, de konkrétan soha nem ül/t le vele foglalkozni, nem vitte soha sehova (játszótér, séta, szánkózás, kirándulás), a gyermek ha nála van, külön a szobájában van mindig egyedül, hétvégente pedig hol az egyik, hol a másik nagyszülőhöz viszi el, hogy ő a barátaival lehessen és pubokba járhasson. És minden anyák napján, oviban és suliban ugye az anyukáknak énekelnek, nekik (kell) elmondaniuk, hogy mennyire hálásak. Rosszul esik, hogy annyira még nem fogja fel a dolgot, hogy minden amit megköszönnek ilyenkor az anyukának, azokat csak én csinálom, az anyja soha, kivétel persze, hogy nem én szültem, de már 1 éves korától neveljük őt közösen. És amúgy meg bűntudatom van, hogy miért várhatnék el egy szál virágot, egy rajzot, mert én csak a mostoha vagyok, hiába viselkedek az anyjaként, az anya szó már foglalt, és a szót ünneplik ilyenkor.2013. ápr. 24. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!