Anyósomnak van igaza? Nagyon felidegesített! Egy apa nem viheti el pisilni a kislányát? Mindig csak az anya?
A lényeg: egy apa nem viheti el pisilni a kislányát??? Az apukák hová viszik a lányukat pisilni, ha kell neki? Ez olyan természetellenes? Úgysem ül le a deszkára.
Szinte mindig én foglalkozom a 3 év körüli lány gyerekünkkel, akkor is, amikor a férjem nem dolgozik. Én gondozom, játszom vele, viszem pisilni, én sétálgatok vele a lépcsőn stb.
Most együtt voltunk mind étteremben. Elvittem pisilni. Öt perc múlva megint akart menni. Akkor nem sikerült. Szerintem csak unatkozott. Harmadik alkalommal azt szerettem volna, ha a férjem vinné el pisilni, vagy legalább lépcsőzzenek. Kicsit rá kellet zördülnöm a férjemre, hogy menjen vele, mert ő elküldte volna egyedül. A férjemnek ezzel nincs gondja (mármint a pisiltetéssel) csak lusta volt. De aztán ment.
Én meg ott maradtam, és megkaptam a megjegyzéseket, hogy ezt hogy tehetem....meg a szemöldökhuzogatásokat. Hát igen, jobb lett volna nekem mennem, de nem azért, amit ők gondolnak.
Köszi
Kivétel nélkül mindenkit pozitívra értékeltem.
Azért jólesik, hogy a többség velem értett egyet.
20-as, lehet, hogy igazad van, hogy az nem tetszett neki, hogy a fiát szalasztom, de valamibe mindig bele kell kötnie. Ő már csak ilyen. A férje, meg mint egy pincsikutya, rögtön szalad, hogy egyetértsen. Biztos fél, hogy otthon kikap;))
Én meg olyan hülye vagyok, hogy hamar felhúzom magam ezeken a dolgokon, elrontja az estémet. Mindig elhatározom, hogy nem hagyom magam, de nem sikerül. Pedig nagy ívben le kéne...
13-as, a lépcsőzés a kislányunk egyik kedvenc szórakozása, amióta csak járni tud. Meg olyan korú és habitusú, hogy nem sokáig ül meg az etetőszékben, hanem mászkálni akar. Ez van.
Az anyósod egy elfogult, szűklátókörű otoba liba, aki ráadásul kéretlenül bele akar abba szólni, amihez semmi köze. Minek kontroláll ő téged vagy a párodat?
Szerinted, ha pl. meghal az anya, vagy elválnak a szülők és az apának ítélik a kislányát, akkor ki viszi el pisilni, és ki fürdeti meg a gyereket? Tán a szomszédasszony? Ugyan már! :((
Normális étteremben van gyermekwc, pelenkázó, stb. Mondjuk engem a westendben kiparancsoltak a gyermekwcből 20 hónapos babával mert férfi vagyok és a mosdót se érte fel a gyerekwcben a gyerek...
Mekiben már jobbak voltak a tapasztalatok, egy piszuárt már lejjebb tettek, de a koedukácuó vagy hogy mondják itt is probléma.
Arra gondoltál már kérdező, hogy nem minden csak rólad szól?! Attól, hogy neked kényelmesebb volt apát küldeni, meg téged nemnzavar, és szerinted a lányod nem érzékel semmit, egy étteremben más embereket is figyelembe kell venni. Hiába vannak a piszoárok "háttal" el kell haladni a pisilők mögött, mert ezek vannak rendszerint előrébb. A férfiakat is kellemetlenül érintheti (nem, nem törvényszerű, hogy nem zavartatják magukat), nem illik ilyen helyzetet teremteni, tiszteletlen és önző viselkedés!
Úgyhogy abban a szituban anyóséknak volt igazuk (amúgy gondolom nem túl jó a kapcsolatod velük.)
Ha 5x akar kimenni pisilni a kislány, akkor vidd ki te 5x, ...meg banyek, ha ismered a gyereket, hogy csak unatkozik, akkor mondj nem-et. Bár tudom, ez a mai szülőknek tabu :D Csak akkor ne panaszkodj, kérdező, és ne legyél lusta felkelni a gyerekeddel a wc-re menni, vagy ne vidd étterembe! Ja meg ne csodálkozz, amikor majd a fejedre nő a gyerek :)
Ha apára bízod a sétát, az úgy korrekt, sőt csapatmunka, de az éttermi wc...ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!