Ossze vagyok zavarodva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az a baj hogy a csaladban barmi baj volt en mindenhol ott voltam.Ne ugy ertsetek hogy velem volt a baj hanem hogy peldaul tatam majdnem meghalt en is otvoltam amikor mentovel vituk korhazba.Ott voltam amikor nagynenem megbolondult.Ott voltam mikor az elso unokatestveremmel egy csomo problema volt es ejjelig fent maradtunk hogy varjuk haza(mert elment).Akarmi volt ott voltam.Es akarmi volt en meg anyukam segitettunk.Nincs is ezel baj csak az az hogy sokszor elojonek emleke amikor latam nagynenemet bolondon es ugy sirok olyankor.:((Es nem tudok nem ra gondolni az a baj.Mikor a tesomnak balesete volt ott voltam ,aztan a tesom depis lett ott voltam.Mindenhol es most osze vagyok teljesen zavarodva.Az a baj hogy mindezt 12 eves koromban kelet atelnem:((Most is 12 vagyok es nem birom osze vagyok zavarodva csak sirok ha belengondolok.Es az az mar megprobaltam de nem tudok nem ra gondolni!Nnincs senki akivel ezeket megbeszelhetnem.Szerintetek mit tegyek?>2008. jún. 14. 21:25
11/15 A kérdező kommentje:
Koszi,de mondom anyuval nem tudom ezeket megbeszelni.Utalom anyut!!
2008. jún. 17. 12:19
12/15 anonim válasza:
Mi okozza ezt az érzést, hogy utálod? Őt hibáztatod a kialakult helyzetért? Próbáld meg anyukádat elfogadni, olyannak amilyen, azzal együtt is amit nem szeretsz benne. Ha ezt megpróbálod, jobb lesz a kapcsolatotok is.
13/15 A kérdező kommentje:
azert utalom mert mindenert kiabal nem lehet ket normalis szot valtani sosem ert meg es meg nem is bizik meg bennem.Biztos nem fogok errol a dologrol vele beszelni
2008. jún. 18. 10:41
14/15 anonim válasza:
Akkor anyukáddal is baj van, szerintem ő is össze van zavarodva,ha türelmetlen, kiabál. Ha ő kibál, próbálj meg másként reagálni rá mint eddig. Ő fog inkább ezen meglepődni, és ő is változtatni fog.
15/15 anonim válasza:
Zavard ki az osszezavarodásodat! Egyél cukkinit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!