Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám zsarol. Mit tudok ezzel...

Anyám zsarol. Mit tudok ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
18/L vagyok,a szüleimnél élek.Van egy barátom,akit nagyon szeretek.Már párszor lemondtam az itt alvást,de még nem mertem elmondani neki,hogy igazából azért nem alhat nálunk,mert anyám konkrétan NEM ENGEDI BE a házba.Elmenni máshová nem tudunk,héten megint szeretne jönni.Én már unom,hogy mindig csak a kifogásokat kell keresnem,és félek is tőle,hogy elhagy emiatt,vagy mert hülyék a szüleim.Mit csináljak,mit lehet ilyenkor csinálni?

2013. ápr. 21. 20:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Kérdező (#18) "Visszarángat meg megráncigál.Ilyenekkel én nem próbálkozom..." - látod ez a baj, hogy nem állsz ki magadért... én faarccal közölném, hogy ha még egyszer ráncigálni kezd, önvédelemből kitöröm a kezét... és kimennék...
2013. ápr. 22. 13:38
 32/32 anonim ***** válasza:
Ó van ilyen típusú szülő, az én anyukám még halmozottabban ilyen "féltő", mint a Tiéd. Hidd el, ez a korral sem lesz jobb. 30 éves vagyok, idáig az összes barátomat szívből gyűlölte, pedig egyikkel sem találkozott sohasem- mert nem diplomás, nem keres sokat, elvált szülők gyereke!, túl hosszú a haja és a többi. Most olyan sráccal vagyok akire egyszerűen nem tud kifogást gyártani, de már elkezdett nyünyögni, hogy túl sokat találkozunk, meg ugye nem akarok vele összeköltözni... Harminc éves vagyok, úgyhogy az "azért félt, mert SZÜLŐ" című bölcselet itt meg is bukott. Sajnos ez jobb nem lesz, személyes tapasztalat. majd ha önálló keresettel rendelkezel és nem laksz velük, noh akkor megteheted, hogy szelíd mosollyal az arcodon meghallgatod a marhaságokat, aztán rájuk vágod az ajtót és szépen hazamész. Ahhoz az emberhez akit Te választottál. Addig meg kitartást, mást úgysem tehetsz
2013. ápr. 22. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!