Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám zsarol. Mit tudok ezzel...

Anyám zsarol. Mit tudok ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
18/L vagyok,a szüleimnél élek.Van egy barátom,akit nagyon szeretek.Már párszor lemondtam az itt alvást,de még nem mertem elmondani neki,hogy igazából azért nem alhat nálunk,mert anyám konkrétan NEM ENGEDI BE a házba.Elmenni máshová nem tudunk,héten megint szeretne jönni.Én már unom,hogy mindig csak a kifogásokat kell keresnem,és félek is tőle,hogy elhagy emiatt,vagy mert hülyék a szüleim.Mit csináljak,mit lehet ilyenkor csinálni?

2013. ápr. 21. 20:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nem lehet... :) oltanak,hogy ha ilyen nagylány vagyok,hogy már d*gni akarok (ilyenről amúgy szó nem volt),akkor gondoskodjak magamról... (Y)
2013. ápr. 21. 21:06
 22/32 anonim ***** válasza:
48%
Ó, ezek a diplomabuznyák faxfejek...
2013. ápr. 21. 21:07
 23/32 A kérdező kommentje:
Hát azok. :/ Én nem értem,egy csomó diplomás ismerősöm éhezik.Majd amikor úgy áll a dolog,hogy érdemes lesz diplomát szerezni,elkezd tanulni.De jelenleg szerintem kb tök mindegy. A másik amit nem értek-ha szeretnének,nem az lenne nekik a lényeg,hogy boldog legyek?Márpedig én e mellett a fiú mellett totál az vagyok.Nem értem,miért fáj ez nekik.
2013. ápr. 21. 21:14
 24/32 anonim ***** válasza:
Ez van törődj bele. Nem tudsz mit tenni...ha önálló leszel majd más lesz az életed. Tudom, mert nálunk mamám azért lekurv@z rendszeresen, amiért a vőlegényemnél alszok.
2013. ápr. 21. 21:21
 25/32 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem a történetet, én is voltam 18, pláne szerelmes. :) Én úgy korban kb. közted és anyukád között lehetek, de mióta van gyerekem, kicsit másképp látom a dolgokat. A legnagyobb baj, hogy nincs köztetek megfelelő kommunikáció. Ha anyukád elmondaná, hogy azért viselkedik így, mert félt, és a legjobbat szeretné neked, akkor esélye lenne arra, hogy megértsd őt is.
2013. ápr. 21. 21:44
 26/32 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó,de én tudom,hogy ezt a fiút akarom.Most ha pofára vágódok ennek ellenére,én fogok sírni,az se az ő dolga.Nem értem ezt a ˝féltést˝,szerintem ez csak az önzése,mert bumm,rajta kívül is szeretek valakit.
2013. ápr. 21. 21:48
 27/32 anonim ***** válasza:
Neked úgy látom magas még a szülői szeretet, aggodalom megértése. Lázadj, aztán meglátod, mire jutsz. A legtöbb szülő ilyenkor csak a szóbeli "zsarolásig" jut el. Mert szülők.
2013. ápr. 21. 21:52
 28/32 anonim ***** válasza:
Miért nem beszél a barátoddal. Mond el neki, hogy konzervatívak a szüleid, nem mehettek hozzátok. Ha ő ezt nem érti meg, pláne nem fogadja el, akkor nem is érdemel meg téged.
2013. ápr. 21. 21:54
 29/32 A kérdező kommentje:
De nem ellentmondás ez?Akit szeretek,azt nem akarom megfojtani,azt nem zsarolgatom,nem korlátozom be...
2013. ápr. 21. 21:57
 30/32 anonim ***** válasza:
lesz ez még így se...
2013. ápr. 21. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!