Mit gondoltok arról, ha valakik "hármasban" élnek?
Kevés kegyetlenebb dolog van a 3 as együttélésnél, ha az egyik félre ra van kényszeritve.
Valakit beengedni az intim szférádba, tartósan es osztozni vele elég csömör dolog lehet es iszonyú stressz.
Ez föleg annak stressz , akinek nincs a nevén a ház es tudja, ha nem tetszik neki kell menni.
Kiszolgáltatottságot jelent, és borzalmas megélni annak, akinek nincs más választása mint beletörödni
Az én értékrendemmel nem összeegyeztethető az ilyesmi, számomra elképzelhetetlen ez a felállás, sőt...
Attól sem vagyok elragadtatva, ha valaki így él, de ha nem dugja ezt a képembe, nem dicsekszik vele és neki megfelel, akkor lesz@rom otthon mit csinál, gondolom ők máshogy gondolkoznak.
Azért lehet, hogy ez akkora értékrendbeli különbség lenne, hogy hosszútávon nem lennénk barátok. Pl. vendégségbe nem szívesen mennék. Amúgy ha normálisak velem, akkor soha nem tennék megjegyzést és én is viszonoznám a felém irányuló hozzáállásukat. Ennyi.
Így, hogy a férfi és az új nő nem bírják egymást, nem lesz hosszú életű a dolog. Hamarosan a legkisebb dolgokból is üvöltözések lesznek.
Nekem ez az egész amúgy bizarr.
Ha nem lenne gyerek s minden fél akarná akkor oké.
Igy nem oké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!