Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valakik "hármasban" élnek?

Figyelt kérdés
Egyik barátomékról van szó. A barátom felesége pár hónapja teljesen belezúgott egy másik nőbe, akit odavitt a családhoz abban a reményben, hogy majd 3-asban folytatják az életüket..tudom, szerintem is bizarr, de a fő probléma, hogy sem az új lány, sem a férfi nem jönnek ki jól, egyedül a felesége ragaszkodik ehhez. A barátom csak nekem, meg még egy másik barátunknak mer erről beszélni, de látszik, hogy teljesen felborította az embert ez az egész. Ráadásul gyerek is van. Érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről, lehet-e ezt fenntartani hosszútávon úgy, hogy valaki ne sérüljön?
2013. ápr. 21. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Azt még hozzátenném, hogy mindhárman ragaszkodnak a másik kettőhöz. Tehát nem az egyikük kényszeríti bele a másik kettőt.
2013. ápr. 21. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Ezt a felállást még nem hallottam, csak a másikat, hogy egy férfi, két nő. Nem messze laknak tőlünk, egyik nő a feleség, a másik pedig a barátnő, és számomra érthetetlen, de teljesen jól meg vannak. Hol az egyik terhes, hol a másik. Már van 5 gyerekük, most jön a hatodik, és nem romák. Nagyon jó módúak, jól néznek ki, tanultak, és így élnek. Először csak takarítónőnek vitte haza a nőt a férj, szerető lett belőle, majd mivel a feleségnek is tetszett a nő, így lett belőle közös szerető. Azt nem tudom hogy hármasban is csinálják e, arról nem számoltak be részletesen, de hogy együtt élnek a lakásban az biztos, sőt nevelik egymás gyerekeit, mennek együtt közösen kézen fogva minden hová. És van új takarítónő is. :)
2013. ápr. 21. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez bizarr. A feleség nem normális. És egyáltalán nem egészséges hármasban élni.
2013. ápr. 21. 14:20
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Kevés kegyetlenebb dolog van a 3 as együttélésnél, ha az egyik félre ra van kényszeritve.

Valakit beengedni az intim szférádba, tartósan es osztozni vele elég csömör dolog lehet es iszonyú stressz.

Ez föleg annak stressz , akinek nincs a nevén a ház es tudja, ha nem tetszik neki kell menni.

Kiszolgáltatottságot jelent, és borzalmas megélni annak, akinek nincs más választása mint beletörödni

2013. ápr. 21. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én értékrendemmel nem összeegyeztethető az ilyesmi, számomra elképzelhetetlen ez a felállás, sőt...

Attól sem vagyok elragadtatva, ha valaki így él, de ha nem dugja ezt a képembe, nem dicsekszik vele és neki megfelel, akkor lesz@rom otthon mit csinál, gondolom ők máshogy gondolkoznak.

Azért lehet, hogy ez akkora értékrendbeli különbség lenne, hogy hosszútávon nem lennénk barátok. Pl. vendégségbe nem szívesen mennék. Amúgy ha normálisak velem, akkor soha nem tennék megjegyzést és én is viszonoznám a felém irányuló hozzáállásukat. Ennyi.

2013. ápr. 21. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Így, hogy a férfi és az új nő nem bírják egymást, nem lesz hosszú életű a dolog. Hamarosan a legkisebb dolgokból is üvöltözések lesznek.

Nekem ez az egész amúgy bizarr.

2013. ápr. 22. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne gyerek s minden fél akarná akkor oké.

Igy nem oké...

2013. ápr. 22. 23:06
 18/18 anonim válasza:
A hármas nem mindig működik.
2023. febr. 3. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!