Miért szid folyton az anyukám?
Most vagyok 11 éves.Az anyukám mostanában egyfolytában engem szid.Most is:Most az egyszer akartunk a barátnőmmel közös bicajozást,amikor ő is ráér meg én is.Mondtam anyukámnak de ő rögtön leszidott,hogy hogy képzelem,meghogy miért kell mindig a kláriékhoz(barátnőm)alkalmazkodni.Medig ez most volt először hogy hétvégén közös programot akartunk.
Meg az anyukám mostanában folyton avval jön hogy kamaszodom.És mindenbe én vagyok akkor a hibás,mert nem ez volt az első veszekedésünk.Miért szid ennyit az anyukám?És mit tehetnék??
Anyukádnak nyilvánvalóan nem Veled van problémája, csak az emberek gyakran azokon vezetik le a feszültségüket, akik "kéznél vannak" (főleg abban az esetben, ha a feszültség okán nem tudják megtenni ezt - magasabb beosztásban van, emberi erőn kívül álló dolog miatt feszültek...), illetve soha nem lehet tudni, mi az az apró kis bosszúság/nehézség, aminek köszönhetően kiborul a "bili".
Annyit tennék hozzá a tanácsokhoz, hogy mindenképp várj ki egy jó alkalmat (amikor anyukád épp nem nagyon fáradt vagy feszült). Esetleg erről a problémádról beszélhetsz apukáddal is, ha úgy érzed.
A kamaszodás pedig elsősorban nem arról szól, hogy valakivel több gond lesz (tapasztalat :D)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!