Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért támad rám folyton...

Miért támad rám folyton anyukám? Miért jó neki, ha engem bánthat?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt elköltöztem otthonról, másik városba mentem férjhez.

Anyukám 3 éve elvesztette a munkáját, azóta folyamatosan veszekszünk. Ha felhív, vagy ha haza megyek, mindig haragban válunk el.

A vitánk legfőbb oka a pénz. Minden beszélgetés alkalmával panaszkodik, hogy nincs pénze, nem tudja a számlákat kifizetni. Tanácsot nem adhatok neki, mert nem szólhatok bele az életébe, ha pedig mondom, hogy tegye le a cigit, akkor az a válasz, hogy ne túrkáljak az erszényében.

Szerencsére csak 4-6 hetente megyek haza a távolság miatt.

Kb 3 hónapja berakták közmunkára. Nem kell elmondanom, milyen emberekkel tölti a napját. Azóta még rosszabb lett. Szinte az egész faluval összeveszett már, mondván őt bántja mindenki. Lett volna egy állás, ismerős fel tudta volna venni, de nem ment el, mert ő neki elég a segély.

Ma reggel is már ébredés után összevesztünk. Megint jött azzal, hogy nincs pénze, nem tud semmit kifizetni. Találtam mondani, hogy esetleg elmehetne rendes helyre is dolgozni.

Ezen nagyon összevesztünk. Azt vágta a fejemhez, hogy nekem kellene őt eltartanom, mert már öreg, és nem tud dolgozni. Megjegyzem 47 éves.

Fogtam magunkat, és összepakoltam.

Adjatok tanácsot, mit tegyek vele? Nincs kedvem állandóan veszekedni, főleg nem a pénz miatt. Rengeteg mindent kifizettem helyette, mégis azt vágja folyamatosan a fejemhez, hogy nem segítek rajta, és nézem, ahogy szenved.

Ráadásul minnél több időt tölt a kzmunkásokkal, annál kevesebbet dolgozik otthon is. Már nem is főz, takarít, pedig 2 testvérem még otthon él. Munkát se keres már, mert majd adnak neki segélyt.

2013. jan. 27. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hülye.

Aki hülye, dögöljön bele- már bocs.

Mi az, hogy a te dolgod lenne eltartani őt??!:D

Ez nem normális. Azért szült, hogy legyen ki eltartsa? :D

2013. jan. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!