Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő kap egy méregdrága...

Ha egy nő kap egy méregdrága futópadot miért hiszi azt, hogy a férje szerint ő egy "dagadt disznó"?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

A nők mindig háttér értelmeket keresnek dolgoknak,

mindig túlbonyolítják a dolgokat

és belelátnak olyanokat feleslegesen, ami nincs is jelen.

Ezért nem tudják a férfiak kiismerni a nőket :D

Sőt a férfiak ki is akadnak, mert ők csak kedveskedni akartak, és lám ez lett a vége.

2013. ápr. 21. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
azért mert az ember olyan ajándékot vesz általában, amire a másiknak szüksége van. Ha te veszel a feleségednek egy futópadot akkor nyilván nem azért veszed neki, mert jól fog mutatni a gardróbban.
2013. ápr. 21. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

mert a férfiak és a nők másképp működnek ajándékozás terén. a nő inkább csak kedveskedésből, a szeretete kifejezéseképp vesz ajándékot, míg a férfi igyekszik valami hasznossal meglepni szíve hölgyét.

mivel én kicsit maszkulinabb típusú nő vagyok, így nem sértődnék meg egy funkcionális ajándék miatt, sőt, sokkal jobban tudok neki örülni, mint egy 6000. csillogó semmirevaló porfogónak.

2013. ápr. 21. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Hú, én nagyon örülnék neki, mert hasznos ajándék. Bár 171 cm/54 kg vagyok, nem venném célzásnak. Szerintem nem lehet egy test elég feszes, fitt. Adott helyzetben viszont lehet, hogy volt előzménye, ezért sértődhetett meg a feleség.
2013. máj. 4. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!