Meddig mondható fiatalnak egy nő?
40 felett már annak számít, hiszen nem sokan vállalnak gyereket ennyi idősen. nem is igazán egészséges.
40ig még bőven fiatal, bár utána sem öreg, inkább olyan asszonykorúnak mondanám :)
és tény,h kitolódott a születéskor várható élettartam, szóval késő 30asként sem reménytelen párt találni és családot alapítani.
30 vagyok, ket gyermekem van, ferjnel vagyok.
Es fiatalnak erzem magam, annak is kezelnek, a reakciok alapjan azt hiszem, hogy annak is latszom.
Igazabol nem nagyon valtozott rajtam semmi az elmult tiz evben, a barati korunk is hasonlo osszetetelu, az eletmodunk is fiatalos. Egyenlore nem tudok arra gondolni, hogy 10-20 ev mulva ez maskepp lesz, pedig nyilvan valtozmi fogunk.
35 felett már "vénlány" ha nem kelt még el, szerintem.
30 alatt fiatal, utána már nem annyira, de még odébb van a középkorúság. 40 felett már nem fiatal szerintem, de nem is öreg. Öreg az 60 felett van, addig középkorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!