Hogyan mondanátok el otthon? (lakásvásárlás)
Ezek szerint a következő 20 éven belül nem szeretnél családot, mert 32 nm-es garzonban nem fér el több ember.
Biztosan le akarod kötni magad húsz évre? Havi több, mint 60ezer forinttal??
Amikor ennyi pénzért nagyobb lakást is bérelhetsz?
Egyébként nem folyik el a pénz, lakhatásra költöd. Tulajdonosként sokkal több költséged van, mint bérlőként egyébként.
A havi hatvanezres törlesztőn felül a rezsit is fizetni kell. Ezt is tudod fizetni?
Szerintem nem gondoltad végig.
Jajj ez a lakópark megőrjít már. Mindenhol ezt reklámozzák, nálunk is a fél egyetem meg van őrülve, hogy mekkora lehetőség húú. Totál bezizülnek a fiatalok és képesek beleugrani, pedig csak egy átlag lakópark.
Én laktam egy ilyen garzon lakásban, lakóparkban, mély garázzsal, portaszolgálattal. Valóban szép és baromira tetszett az új hangulata (nem az a tipikus panel), még azt mondom jó helyen is volt, de ez csak addig oké, amíg egyedül él az ember.
Engem kifejezetten frusztrált, hogy nem volt egy ajtó (fürdőt leszámítva), amit magamra csukhatnék, igazából nem volt ott semmi.
A kedvencem az volt, amikor itt feltettem egy kérdést, hogy mit csináljak a cserepes virágommal, mert az ablakban (radiátor fölött dögledezik), azt mondták tegyen másik ablakba... Ühüm... :D Ha lenne...
Ezen felül a hangszigetelést is baromira rosszul oldották meg, U alakú elrendezése volt az épületnek, minden reggel arra ébredtem, hogy sír egy baba, valaki tüsszent egy hatalmasat, vagy éppen énekel. BIZTOSAN nem élnék olyan lakóparkban, akik most kifejezetten egyetemistákra próbálnak rámenni és ezekszerint sikerrel is. Amíg én is egyetemista vagyok, addig buli, hangzavar oké, belefér. De az ember a saját lakásában tudjon már pihenni is olykor és ez később még fontosabb lesz.
20 éves hitelt egészen biztosan nem vállalnék be egy ekkora lakásra.
Folyt: Ráadásul a 10 millás lakásra kiszámoltad, mennyit fizetnétek ki kamatokkal és egyébbel a 20 év alatt...???
Felejtsd el az ötletet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!