Ahol nagyetku a ferfi, nektek nincsenek neha ilyen gondolataitok?
Nem kellett volna még húst mellé,nem kell minden nap hús.
Tegnapra elég lett volna nekedli,mára meg a rántott hús,mondjuk rizzsel (az a legolcsóbb).
Beszéljetek,mert nagyon a fejedre nő,éhezhetsz.
Másban is ennyire önző?
Mennyiből éltek egy hónapban,mennyi jut kajára?
Azt tudod még csinálni,hogy megfőzöl 2-3 napit,és szépen külön szeded ételesekbe,és felcimkézed,hogy "Marcsi pénteki ebéd","Béla péntek ebéd", "Marcsi szombat vacsi",stb.
Úgy csak nem eszi meg ha rá van irva hogy az a holnapi ebéded.Ha a ajátját megeszi előtte,igy járt,te megfőzted.
És kistányérra szedj neki púposan,leírás alapján szemmel is eszik,az kell neki,hogy tele legyen a tányér.Mivel mégtöbbet nem kellene ennie,ezért szedd kisebb tányérra.
Egyébként hány kiló hány centihez?Milyen a testalkata?Milyen munkát végez?
"És kistányérra szedj neki púposan,leírás alapján szemmel is eszik,az kell neki,hogy tele legyen a tányér.Mivel mégtöbbet nem kellene ennie,ezért szedd kisebb tányérra."
:)
Én pont az ellenkezőjét olvastam, hogy jó nagy tányérban eloszlatni a kaját. Pl. a krumplipürét nem púpozod, hanem elsimítod, és az úgy soknak tűnik.
27-es vagyok
Én nem csak olvastam,hanem próbáltam is a kisebb tányéron többnek tűnő kaját.
gondolj bele,tányér,tányér.
De többnek tűnik a púpozott tányér mint a nagyon elsimitva.Becsapja az ember agyát.
Rossz evő gyereknek forditva van,nekik nagy tányérra szednek,hogy kevének tűnjön,és "csak azt a kevéskét" kell megennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!