Házasságkötés utáni névváltoztataásnál a tb kártyámat hol tudom átiratni? A NAV-nál?
Az a lényeg hogy előtte írasd át a személyidet és a lakcímkártyádat. A taj intézése az utolsók között legyen.
Ha postán intézed akkor fénymásold is le a személyit és a lakcím kártyát, a házassági anyakönyvi kivonatot, ezeket mellékeld, valamint a régi kártyát is küld.
Ha a neten letöltöd a nyomtatványt ingyen van, ha bemész akkor valamennyit fizetni kell érte.
Én beírtam a google ba hogy taj kártya igénylő lap, és rögtön felhozott egy pdf fájlt. Itt részletesen leírja hogy mit kell mellékelned, és ott a letölthető nyomtatvány is a névváltoztatás esetére is. És amit te írsz az nem jó, az európai kártya az arra jó ha kimész külföldre pl kirándulni.
Európai egészségb. kártya nem kell neked, ha nem mégy külföldre dolgozni.
Neked ez kell.
IGÉNYLŐLAP a Társadalombiztosítási Azonosító Jelet igazoló Hatósági Igazolvány kiadásához (A.3517-I. r. sz.)
Frissítve: 2013. március 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!