Más is elbizonytalanodik néha?
Sajnos egyre gyakrabban jön elő, hogy egyik nap őrülten szerelmes vagyok a páromba, 2 nap múlva már úgy gondolom, talán jobb lenne ha elhagynám. Mit lehet tenni ez ellen?
19L
De nem akarom elhagyni.
Nem is örökké tartó szerelmet várok, de 5 hónap után nem kellene még így elbizonytalanodnom. Az előző hosszú kapcsolatomban -2 éves volt - nem voltak ilyen problémák.
ugyanígy voltam én is: az exemnél szakítás lett a vége, 5 honap után, mert az elejétol fogva szinte éreztem ezt a bizonytalanságot, és tuodm, hogy jol is tettem.
a kovetkezo párommal gyonyoruen és komolyan indult, aztán 4 honap után elkezdtem gondolkodni...talán azért, mert tul szép volt, és féltem, hogy tul komolyra fordul, hogy nem is igaz, és mi lesz ha, stb...ez odáig fajult, hogy már azt hittem, megbolondulok, vívodtam ha egyutt voltunk, ha nem, máskor meg orulten odavoltam érte... elmondtam neki, és o még kedvesebb lett...aztán fél évesek voltunk, már csak ez járt a fejemben, hogy azért bizonytalankodom, mert biztos nem szeretem...mígnem felnyitotta a szemem, hogy hiába turelmes, ezt már o sem bírja soká...ez elég volt, hogy rájojjek, mit akarok...6 éve tortént,már 3 éve házasok vagyunk és kisbabánk van...és nagyon jo így. bocs, h hosszu lettem, csak azért, mert hasonlo torténet és vigyázz, nem viselkedhetsz így soká...el kell dontened, mit szeretnél, ha tényleg ot akarod,akkor abba kell hagynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!