Én reagálom túl az egészet vagy illett volna ezt előre egyeztetnie velem?
Mondjuk szerintem az is túlzás, ha nem lehet külön nyaralni menni, miért ne lehetne?
De a jelen helyzetben hihetetlen nagy bunkóság. Szomorú, hogy ilyen a párod :(
számomra inkább az a gond h csak így bejelentette h punktum ö megy
nálunk az a szokás h megbeszéljük kérdezzűk a másikat és közösen kalkulálunk h lesz a pénz rá
és a természetesen a kompenzálás a másik fél felé
nekem sem tűnik valami családcentrikusnak a párod. sztem egy apának nem a haveros nyaralásra kéne vernie a pénzt, hanem a gyerekeivel, párjával való közös időtöltésre költeni.
ez már tényleg túlzás. nem mondom, ha lemenne a haver nyaralójába Balatonra egy 3 napos hévégi bulira, akkor egye fene, ennyi jár neki, max elver egy 10est, aztán mindenki boldog. de hogy itthon hagyja a családját míg ő tengerparton stíröli a pipiket, az nem pálya.
normálisan reagáltál. bár fenntartom, h egy felelős gondolkodású embernek ilyen eszébe nem jutna, vagy minimum megvitatná a párjával mielőtt a haveroknak igent mond.
Szerintem nem reagálod túl. Az rendben van, hogy néha pár napra elmentek egymás nélkül, de a helyzet, amit leírtál az már nincs rendben. Először is ti együtt, vagy a gyerekekkel nem tudtok elmenni nyaralni, de beszervez egy az anyagi helyzetekhez mérten viszonylag drága nyaralást a haverokkal, méghozzá a veled való megbeszélés nélkül. Ez nekem így furcsa.
Mondjuk mi amúgy is együtt megyünk a férjemmel, ha van lehetőségünk kirándulni, nyaralni, esetleg hívjuk magunkkal a barátokat, haverokat is. Nem azért, mert nem tudunk meglenni egymás nélkül, hanem mert egymás társaságában érezzük a legjobban magunkat. Ha mégis azt mondaná, hogy emellett még el akar menni a haverokkal egy kis kiruccanásra egy-két napra nem zavarna, de ha úgy rendezné, ahogy a párod, nekem sem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!