Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki ha 16 éves fiú...

Nagyon ciki ha 16 éves fiú létemre anyám irányít? Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Anyám olyan ha mond valamit akkor annak úgy kell történnie. Egyébként tud jó fej is lenni, de nagyon irányítani akarja az életem. Ami persze nem tetszik vannak vitáink, de mindig én szívom meg.. (Most sem engedett el haverjaimmal egy egyes miatt amihez szerintem sok köze amúgy nincs ha máskor meg azt mondja magamért tanuljak) Szóval mindig sikerül neki nyernie. Egy haverom azt mondta nyuszi vagyok, ha neki nem lenne apja azt csinálna amit akarna, én meg hagyom magam anyámnak. De mit tudnék tenni? Ő tart el meg csak az anyám most teljesen mást nem csinálhatok mint amit mond. Vagy igen? Kezd elegem lenni belőle amúgy.
2013. ápr. 14. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ez a normális. 16 éves vagy, még tudsz igazán felelős és előrelátó döntéseket hozni. szerintem nagyon jó dolog, h anyud foglalkozik veled, fontos neki, h jól tanulj.

ne a menőző nagyszájú haverokra hallgass, ők csak a pillanatnak élnek, és a szüleik sem törődnek velük kellőképp, ha mindig azt csinálhatják, amit kedvük tartja.

tanulj rendesen, nem baj ha valami nem megy olyan jól, de azért görbüljön az év végére. ha pótvizsgáznod kell, akkor az egész nyarad a kukában landol, így max pár hétvégéd.

2013. ápr. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!