Mit szólnál ha a menyasszonyod nem engedné hogy pénzt adj a szüleidnek?
Párommal folyton vita van emiatt, nyár óta kint dolgozik külföldön, ha hazajön akkor nálam jön.
Szülei soha nem hívják fel, max facebookon üzen az egyik tesójával hogy pénz kellene, de ha oda megy az első mondatokban elhangzik hogy nincs pénz, pénz kellene adjon.
Már már ott tartunk mivel 1-2 hónapja nem adunk ha hazajön, akkor közli az apja hogy nincs fára pénz, vagy hogy anyukájának kórházba kell befeküdni.
Sajnos az apuka a munkát nem szereti, de inni annál inkább, pedig édesapám is ennyi idős és elég kemény fizikai munkát végez, de apósjelöltem semmire sem hajlandó, még szezonmunkára sem.
Mivel most sem adtunk pénzt, a párom bátyja, neki állt hogy hogy képzeli hogy jómódjában nem segít az anyjáékon mikor nincs semmiük, de nem kell firtatnom hogy vízet az utcáról hordanak be, a villan van amit fizetnek meg esetleg digi, a többi élelem, és most kaptak gyestm csp-t segélyt egyebeket!
Neheztelem hogy nem képes havonta csak egy mikrós edénybe elrakni egy kis töltött káposztát, nem kell de jól esne.
Az én anyám rak el az én páromnak, de a saját anya erre sem képes!
Párom tegnap kiakadt hogy erről beszélt, és meg fogják őt emiatt utálni!!
Ez nagyon fáj és nekem is van bátyám, ő sem pénzeli anyát de ha vissza megy a tesóm akkor 2 szatyorral indul el.
Édesapám beszélt rá hogy adjunk, de ezek után amit a bátyó üzent arra már ő is azt mondta hogy menjenek el dolgozni, és ha egyszer adunk mindig kell, és nem fogjuk soha levakarni őket.
Páromnak van egy öccse is, aki 20éves és már 2 gyereke van, ott laknak ők is, de a kis öcsikéje sem képes elmenni dolgozni, és elszomorít hogy hülyének nézik a párom.
Most én vagyok a gonosz? Szerintetek adni kellene??
#8: Téged sem vennél el feleségül, az hótziher.
Neked mindig fontosabbak lesznek a szüleid, mint a férjed és a gyerekeid együttvéve.
A kérdező esetében: szomorú, hogy vannak ilyen lehúzós szülők, és testvérek. A hozzáállásunkból látszik, hogy a kérdező párja csakis kizárólag akkor jó nekik, ha pénzre van szükségük. El tudom képzeni, hogy mennyi "jót" kapott tőlük életében, gondolom soha se se tojták.
Én sem adnék pénzt, gyűjtsetek magatoknak, a leendő gyermekeiteknek, bizonyára nem véletlenül dolgozik külföldön.
Sajnos így van.
Ha mondjuk anyukája fele annyira támogatná a párom mint az én anyukám... ÚGY ÉRTEM HOGY AZ ÉN ANYÁM ANNYIT CSOMAGOL A PÁROMNAK MINT A TESTVÉREMNEK, MERT SAJNÁLJA HOGY OTT DOLGOZIK, vagy főz amit tud....paprikás krumplit mondjuk 3napra vagy nincs ideje enni, így elraktározz neki finom kajákat amiket főzünk.
Csak fele ennyire segítené akkor adnánk, adtunk is de betelt a pohár...augusztusban adott 2üveg zsírt, mi dec-jan-ig minden hónapban adtunk, de se HÁLA se KÖSZÖNET. Halál komolyan azt se mondták kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!