Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki látogasson meg kit a lenti...

Ki látogasson meg kit a lenti esetben?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy március 26án szültem,elég könnyű szülésem volt..(április 1re voltam kiirva)mig a párom anyukáját április 2án mütötték egy visszatérőnek mondható daganat szerűség miatt. Nyakán van a probléma.Szegényt nagyon sajnálom,de jó állapotban van a műtét lezajlását követően is. én 27,ő 45-50 körül.. (szóval fiatal) Van egy nagyobb gyerekünk,ő 3 éves. Nagyon szereti a mamát, ott lakik vele a keresztanyuja(párom huga) és a párja is. etek kinek "illik" ebben az esetben meglátogatni a másikat? Nem laknak messze.2 villamos megálló,kb 15perc gyalog. Ők eddig se nagyon jöttek hozzánk,mi amikor tudtunk mindig merntünk hozzájuk. Közös munkahelyen dolgoznak párommal,szóval tudnak beszélni.Mondjuk most ugye a párom anyja(nem mondom h anyós mert az olyan neg,s ő szeret minket,én is őt..) nem dolgozik. Szerintetek? Most hétvégén voltunk a kicsivel elöször levegőn, még elég pici a huzamos nem itthon léthez szerintem...
2013. ápr. 14. 12:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A nagy bölcsis, apuka viszi reggel 8ra,utána 8~30ra megy dolgozni,du meg 17.40kor jön el. akkor már nem kellene felmenni a naggyal sem a mamahoz.meg azért szeretnék én is találkozni párommal.. du meg elég lesz ha el tudom hozni a kicsivel a nagyot.
2013. ápr. 14. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tehát semmi kedved menni, inkább jöjjenek ők. Ennyit kéne nekik is mondani.
2013. ápr. 14. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Van hétvége is, amikor átugorhatnak a nagyihoz és majd már ha ti mentek a bölcsibe a nagyobbért, akkor hazafelé is kerülhettek arra, beugorhattok egy kicsit csak úgy. Nem órákról beszélek, de egy fél óra ide vagy oda nem nyom annyit a latba. Te is kimozdulsz legalább, a nagyinak is megvan az unokázás.

Én úgy gondolom kettőn áll a vásár. Az sem működik, hogy mindig ti mentek, meg az sem, hogy mindig ők.

2013. ápr. 14. 16:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is igy lenne tisztességes h egyszer ők,meg mi is néha... _Erre mmi ott voltunk fél du(1-7ig)csak mert aludt a kicsi) s ő nem akar eljönni... Ha jön is kb 10percre...
2013. ápr. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!