Megütöttem a férjemet, rossz ember vagyok? Elhagyjam, vagy mit csináljak?
28-as. Ez nemtől független.
Rég rossz ha egy kapcsolatban a veréssel érvel valaki.
Hát jól megérdemelnéd, hogy kapj egy visszapofont tőle, mikor így viselkedsz. Te nem tiszteled a férjed! Szerinted mi a szeretet, te nem szereted a férjed, ha nem tiszteled, ez nem szeretet!
Mint nő, talán nem kéne eleve beleütnöd az orrod a férjed munkájába, hanem kedvesen várni haza étellel, nyugalommal, tisztasággal, békességgel, és értékelned azt, hogy minden nap értetek küzd.
A férjed helyében már réges régen elváltam volna! Egy nő igenis tisztelje a férjét, nem lehet így viselkedni!
A szakember felkeresése is jó ötlet, ha tényleg szeretnél megváltozni, de szerintem egy jó nagy pofon is helyre tenne.
Ha egyébként szeretik egymást, de a problémáikat csak így tudják megoldani, akkor talán házasodni volt kár.
Sokan szeretik egymást, mégis kevés kapcsolat működik jól.
A szerelem önmagában semmit nem ér, ha csak megbántjuk-megsajnáljuk egymást. Jobb helyeken ez nem így működik.
Családon belüli erőszak? :D Hogy miket nem írnak itt... Amikor egy gyenge nő megpofoz egy férfit? Mégis miféle erőszak, amikor ő nyilván jóval erősebb, mint te?
Amikor nagyon nyugodt vagy, szerintem beszélj vele erről. Sétáljatok esetleg. De tudjon meg mindent, amit ide leírtál, amit érzel, gondolsz.
Szuper! Csak így tovább! :)
Majd számolj be néha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!