Megütöttem a férjemet, rossz ember vagyok? Elhagyjam, vagy mit csináljak?
veszelyes dolog ez Volt egy ismerosom aki ugy megverte a ferjet aztan a lepcson lokte le hogy ferje korhazba kerult.
Ot meg szepen elvittek a rendorok sulyso testi sertesert.
Az volt a szerencseje gyereket vart igy a psy nem talalta beszamithatonak a ferje pedig nem jelentette fel a korhaz hivta ki a rendoroket.
terhesssen idegbeteg lett es agressiv de velemenyem szerint volt oka ra rajtakapta a ferjet egy masik novel.A masik not is megpufolte.
Azt hiszem valahol megertem
De kerdezo azt tanacsolom fogadd el a ferjed donteseit hiszen o felnott ember tudja mit csinal.
Tiszteld azert mert nem ut vissza nagy birka lelek kell ahoz. Azt hiszem az en ferjem mar reg akkorat adott volna ha felemelem ra a kezem hogy megjegyeztem volna.
Ajanlom neked a ,,hazzasagra keszulunk cimo kezikonyvet amiben jo otletek vannak ra hogy kell banni a ferjel ha tehetetlennek erzed magad.
A harag kikerulese onuralom es akarat kerdese egy valasztas.
"A világon nem kívánok semmit, mint hogy ott eljöjjön a munkahelyéről, mert a kapcsolatunk fog rámenni. "
Csak így tovább! Ha nem lesz munkája , se fizetése, lesz miért belerúgnod is.
Bár, ha egész nap otthon ül majd, tán megvilágosodik, és egyik este visszaüt végre.
számomra annál megalázóbb nincs, mintha arcon csapnak. Ennél még az is jobb lenne ha rávernél a karjára, de így borzalmasan megalázó módon viselkedsz vele.
Én is elég heves vérmérsékletű vagyok, de embert nem bántanék. Max még kiskoromban néha a tesóimmal odacsaptunk, de az ember ezt kiskorában megtanulja h ez nem normális viselkedési forma, arra valók a testvérek h megtanuljuk h kell bánni másokkal(szerintem). Egyébként ismerem azt az értzést is, h utálod magad a viselkedésedért, de nem tudsz változtatni hirtelen annyira el van brulva az agyad. Rettenetesen nehéz dolog ez. Szerintem lépésről lépésre kell válotoznod. Első körben azt várd el magadtól h soha többé nem pofozod meg. HA erre támad kedved fordíts hátat, menj ki a konyhába vmi. Én egy időben ilyenkor mindig bedobtam egy százast egy persely malacba. Ez segített abban h megtörje a hisztit, és utána már lenyugodtam. Keress magadnak vmi kis dolgot amivel az ilyen helyzetben kicsit időt tudsz adni magadnak mikor elöntenek az érzelmek
Bántod mert végtelen a türelme?
Szerinted téged az első pofon után melyik pasi nem vert volna tarkón egy péklapáttal?
Becsüld meg, hogy ennyire jámbor!
Tiszteld a türelméért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!