Lennétek olyan pasival akinek van párja?
Figyelt kérdés
Magyarán szeretők,kötöttségek nélkül.2009. szept. 23. 00:05
31/41 A kérdező kommentje:
:))
2009. szept. 23. 13:15
32/41 anonim válasza:
miért mit vártál,hogy nem ítélik el,én voltam ilyen helyzetbe,és el is itélem.már irtam is le is lettem pontozva.és való igaz,hogy rengeteg a megcsalás,és sok pasi bizony megcsalja az asszony,van,hogy oka van rá,van hogy nem.de ez ettől meg nem lesz szép cselekedet amitől meg kell egy buksit simogatni,hogy bizony jot tettél,szeretünk,nem bántunk.ááá.nem álszenteskedni kell,de el sem kell fogadni azt a rosszat amit rengetegen cinálnak,az attól még rossz.én a saját káromon tanultam meg,hogy vannak tisztességes,egyenes utak is.azon is lehet járni.
34/41 anonim válasza:
NEM!
soha, semmilyen körülmények között.
35/41 anonim válasza:
43 éves vagyok, nincs olyan az ismeretségi körömben, akit ne csaltak volna meg vagy ő ne csalta volna meg a párját. Úgyhogy akik itt kategórikusan NEM-et mondanak, azok azért erre ne esküdjenek...
36/41 A kérdező kommentje:
13:42-es egyetértek:D
Am nem pontoztam le senkit,nem szoktam pontozni,mert nem érdekel.
2009. szept. 23. 13:50
37/41 anonim válasza:
Majdnem minkenkivel megtörténik az életben. Szomorú, de ez a való világ!
38/41 anonim válasza:
Sokáig - korábban - azt hittem egyértelműen - erkölcsileg -, hogy nem, de azután jött egy nagy szerelem - és ma is tart - egyikünk sem ígért semmit a másiknak, csak annyit, hogy szereti, és ezt mindketten érezzük is. Nem egyszerű, mégegyszer nem is kezdenék bele. De sajnos az élet olyan, hogy nem mindig olyanba szeret bele az ember, akibe legideálisabb lenne. Nehéz tanácsot adni másnak, mert minden kapcsolat más- és más, és nem lehet tudni, hogy mi lesz belőle.
39/41 anonim válasza:
Nem! Ha az volna az utolso ember a foldon, meg akkor sem! Voltam megcsalva tudom milyen erzes, nem tennek ilyent egy embertarsammal sem!
32/N
40/41 anonim válasza:
Hát nem is tudom... előbb a feleségébe dugja a micsodáját, aztán meg belém... Hú lányok, na ne már!!!
NEEEEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!