Lennétek olyan pasival akinek van párja?
Figyelt kérdés
Magyarán szeretők,kötöttségek nélkül.2009. szept. 23. 00:05
1/41 anonim válasza:
Én biztos nem. Lett volna már rá módom (tök jó pasi volt, aki mindig is bejött), de ez nagyon lelacsonyító lenne számomra.
2/41 anonim válasza:
Nem, mert az a pasi, aki ebbe belemegy, nem üti meg azt az erkölcsi színvonalat, ami nélkül nekem nem megy a párkapcsolat.
4/41 anonim válasza:
Gondolj a pasi párjának a helyzetébe,mit érezne ha kitudódna és te mit szólnál ha te megtudnád hogy a szeretett párod megcsal???Nállam ez nem jönne be!!!
5/41 anonim válasza:
Ha szerelmes lennék a férfiba, akkor igen.
6/41 anonim válasza:
Nincs jövője, perspektívája, tehát értelme egy ilyen kapcsolatnak.
7/41 anonim válasza:
Voltam, nem ajánlom! Több lesz a kínlódás, mint az öröm! Szerelmesek lettünk egymásba, minden nagyon szép let volna, de ott volt a de, végül én vetettem véget a kapcsolatnak. Amúgy szép emlék, így utólag, de még1x nem csinálnám végig!!
Szóval: NEM!
8/41 anonim válasza:
Nem.Ezt jellemtelenségnek tartom.Van egy sztorim is.
A munkahelyemen egy nap berobogott egy nő az ajtón-egy üzletben dolgozom-és elég keményen megtépte a kolléganőmet.
A szeretője volt egy családos embernek és a felesége rájött.
Elég ciki volt a vevők előtt neki,mert még ha nem mondja is hogy miért,a helyzet egyértelmű volt.
9/41 anonim válasza:
Nem. Már csak azért sem, mert nem akarok osztozkodni, második lenni, igenis azt akarom, hogy fogja a kezem az utcán. Olyan esetem már volt, hogy a pasinak több éve barátnője volt, együtt éltek - tetszett nagyon az illető, de megmondtam, addig semmi szex, míg nem rendezte a helyzetet, azaz ott nem hagyja. Gyáva volt otthagyni, annyi volt a reakcióm, hogy akkor jó, és odébb álltam.
10/41 anonim válasza:
A szerelem nem úgy jön,mint a villámcsapás! Lassan alakul ki,legalábbis a felelősséggel bíró embereknél.Ha egy férfinek van párja,akkor azzal szóba sem állnék,nemhogy szerelmes lennék bele és a szeretője lennék.Az ilyen férj csak megjátssza a szerelmet,hogy a vágyait kiélhesse.Számomra megalázó lenne,és furdalna a lelkiismeret a családja miatt.Ez pedig minden szerelmet megölne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!